Sampon zsiros hajra, BIO csalánnal, Life Care® - Termék kód :403, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Sampon zsiros hajra, BIO csalánnal, Life Care® - Termék kód :403

Sampon zsiros hajra, BIO csalánnal, Life Care®
60% KEDVEZMÉNY a 2-ik Life Care

enyhíti a haj zsírosodását

normalizálja a faggyúmirigyek funkcióit

táplálja a fejbőrt

semleges pH-értékű

az összes hajtípusra ajánlott

Katalógus Ár
2490.00 HUF
Nettó mennyiség:
500 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

60% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A sampon zsiros hajra, BIO csalánnal, Life Care® megakadályozza a haj gyors zsírosodását, és normalizálja a faggyúmirigyek működését. Gyakori használata ajánlott. Az összes hajtípus számára javasolt.

Elonyök és hatások

A semleges pH-értéke révén az összes hajtípus számára ajánlott. A BIO összetevőkben gazdag összetétel, mint a csalán, citromfű, menta és kakukkfű, gyengéden tisztítja a hajat, és garantálja a megfelelő ápolást. Fertőtleníti és élénkíti a fejbőrt. A BIO csalán kivonat táplálja a hajat, és helyreállítja a faggyúmirigyek működését, miközben a citromfű kivonat javítja a keringést. Az eredmény: dús és rugalmas haj

Használati utasitás

Használata: nedvesítsük be a hajunkat, majd gyengéden masszírozzuk be a fejbőrbe a sampont, és öblítsük le bő vízzel. Gyerekektől távol és elzárva tartandó. A Kräuter® BIO csalán sampon semleges pH-értéke révén, gyakori használat mellett is, minden hajtípus számára ajánlott.

Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják. Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

Összetevok

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Urtica Dioica Extract*, Urtica Dioica Leaf Extract, Cymbopogon Citratus Extract*, Melissa Officinalis Leaf Extract*, Mentha Viridis Extract*, Parfum, Limonene, Benzyl Alcohol, Polyquaternium-7, Dimethicone Propyl PG-Betaine, Citric Acid, Glucose, Alcohol Denat., Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene Glycol. *ingredients from controlled organic cultivation.

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  KULI MELINDA  rá 03.12.2022
    • Nagyon jó termék, rengeteg sampont kipróbáltam már, de sajnos egyik sem szüntette meg a zsírosodást. Nekem 2 naponta hajat kellett mosnom, mert olyan gyorsan zsírosodott, mintha szó szerint zsírral kentem volna be a hajamat. Mióta ezt a sampont használom elég hetente 1x hajat mosnom, nagyon imádom, végre egy sampon ami használ is. Mindenkinek ajánlom jó szívvel.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  LÁSZLÓNÉ KHIRER  rá 16.02.2021
    • Ez a termék valóban hatásos a zsíros hajra. Ajánlom minden kedves vásárlónak.
    • 3. A véleményt hozzáadta:  KANTA ANITA  rá 05.04.2018
    • Imádom szuper termék. Nekem sajnos gyorsan zsírosodott a hajam hetente 2-3 szor hajat kellett mossak de kipróbáltam azóta hetente egyszer v mosom meg nem lesz korpás a hajam tőle mint az eddig használt samponoktól, jó illata van, nem nehezíti el a hajam dús hatás az eredmény.