Power ROLL Medve Ero, BIO növényekkel, Life Care® - Termék kód :4052, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Power ROLL Medve Ero, BIO növényekkel, Life Care® - Termék kód :4052

Power ROLL Medve Ero, BIO növényekkel, Life Care®
Power ROLL Medve Ero, BIO növényekkel, Life Care® - Kód 4052 Life Care

AZONNALI felszívódás innovatív formulájának köszönhetően

ERŐS melegítő és gyulladáscsökkentő hatás

Roll-On kiszerelésének köszönhetően KŐNNYEN alkalmazható

Katalógus Ár
3290.00 HUF
Nettó mennyiség:
50 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Power ROLL Medve Ero, BIO növényekkel, Life Care® legértékesebb gyógynövényekből, a legfinomabb tehnikákkal előállitva és könnyen szállitható csomagolásban. Koncentrált formulája van, melegitő hatással mely enyhiti az izomfájdalmakat, zúzódásaokat és ficamokat mely fizikai erőbefektetés után jelentkeznek.

Elonyök és hatások

11 gyógynövényből összeállitott formula melyek között a BIO menta, BIO eukaliptusz, BIO szőlő valamint a BIO ginzeng.
- BIO Menta: Stimulálja a vérkeringést mely segit a szervek oxigén ellátásában és az anyagcserében, tonizál és energiát ad. Nyugtat, és helyi masszázs segitségével enyhiti az izom fájdalmakat, görcsoldó, és a reumát is enyhiti.
- BIO Priros szőlő: Gyulladáscsökkentő hatás, flavonoidoknak és polifenoloknak köszönhetően melyek csökkentik a proinflammatorikus mediátorok termelését.
- BIO Eukaliptusz: Fertőtlenitő hatása van, ideg nyugtató, reuma ellenes. Üditő hatással van a testre fáradtság, migrén, fejfájás vagy gyengeség esetében.
- BIO Ginzeng: Tonizáló hatás, fitonutrienseket tartalmaz melyek aktiválják bőr anyagcseréjéért és stimulálják a regenerálódást és véráramlás minőségét javitják.
- Piros gesztenye: Kitűnő hatása van a vér rendszerre: görcsökre, dagadt és nehéz lábakra, varikozitásokra.
- Mézfű: Antioxidáns és tonizáló hatása van a bőrre.
- Kamilla: Nyugtatja az izomféjdalmakat, reumát és izületi fájdalmakat. Gyulladáscsökkentő hatása van és enyhiti az allergiás reakciókat.
- Komló: Antibakteriális, fertőtlenitő, egyensúlyozza a szebum termelést, összehúzó és tisztitó hatása van.
- Macskagyökér: Nyugtatja az idegrendszert és a testet. Nyugtató hatása van, csökkenti az izomgörcsöket.
- Királyné farka: Nyugtató a bőr irritációkra. Antibakteriális hatása van.
- Feketekömény: Fertőtlenitő, görcsoldó, nyugtató.
Fizikai gyakorlatok előtt felkészíti az izomzatot az igénybevételre, és edzések után a merev területeket is ellazítja az optimális gyógyulás érdekében.
Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően a sportolás során megmerevedő területeket ellazítja, és melegítő hatása révén nyugtatja és pihenteti az érintett részt.

Használati utasitás

Az érdekelt területre vigyük fel fizikai erőbefektetés előtt vagy után, maszirozzuk a Roll – On tipusu csomagolást.
Fogyasztásra javasolt életkor >3 év

Összetevok

Globulus Leaf Extract*, Vitis Vinifera Leaf Extract*, Panax Ginseng Root Extract*, Menthol, Camphor, Chamomilla Recutita Flower Extract, Humulus Lupulus Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Valeriana Officinalis Rhizome/Root Extract, Achillea Millefolium Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Hydroxyethylcellulose, Vanillyl Butyl Ether, Sorbitol, Lactic Acid, Glucose, Trideceth-9, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Silica, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Caramel, CI 16255. *ingredients from controlled organic cultivation.

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  FÜLÖP MIHÁLY  rá 29.08.2020
    • Szobafestő barátom tanácsára rendeltem az állandó, erős derékfájásomra krémet és roll on-t. Az utóbbit használom 3 napja, és tényleg hatásos! Őszintén bevallom, semmi bizodalmam nem volt a termékben, és nem is hittem benne szerdáig, amikor potyogó könnyek kíséretében gyalogoltam haza a 3 km-re lévő rendelőből. Bekentem lefekvés előtt vastagon a derekamat. Bő 10 perc múlva olyan brutál erős forróságot éreztem, azt hittem perzselik a derekamat. Szinte diszkomfort érzésem volt. Majd elaludtam. Másfél óra múlva az addig sajgó fájdalom megszűnt, és reggelig nem is jelentkezett. Mióta használom, kevésbé fáj a derekam, így azt hiszem megtaláltam az egyik gyógyírt. Tovább megyek, mert nem csak a tüneteket szeretném csökkenteni. Ez a deo mindenhová velem jön.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  ERZSÉBET VASTAGNÉ GANGL  rá 17.01.2020
    • Ez tényleg MEDVEERŐ! Szinte mindenféle fájdalmat nagyon rövid idő alatt megszüntet! Derékfájás, lábfájás, váll, nyak, izomláz esetén, sportolásnál ... szóval MINDENRE jó! Begyulladt egy ér a lábamon, 2 nap alatt elmúlt a fájdalom, szóval gyulladáscsökkentő hatású! Akinek ajánlottam, hogy próbálja ki azonnal megvette, sőt még szomszédnak, rokonnak is ajánlotta!
      Szívesen AJÁNLOM, igazi csodaszer!

• 3. A véleményt hozzáadta:  WASCHER ZSUZSANNA  rá 14.03.2019
    • Az első rendelésem alkalmával szereztem be. Nagyon gyorsan hat a derékfájásra, fejfájásra is kipróbáltam halántékon picit, menstruációs görcsnél is segített, igaz égetett rendesen, de két kenés és minden rendbe jött. Szuper termék!!!
    • 4. A véleményt hozzáadta:  WASCHER ZSUZSANNA  rá 09.03.2019
    • Eszméletlen jó készítmény. Nem hittem hogy ekkora erő van benne. Fizikai munkát végzek, a derekam annyira beállt, azt hittem másnap táppénz, Hazaértem, bekentem, gyorsan beszívódott. Hihetetlenül égetett első alkalommal, de másnap mentem dolgozni. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
    • 5. A véleményt hozzáadta:  ZSUZSANNA KIRÁLY  rá 16.12.2018
    • Nagyon fájt a derekam, bekentem és pár pillanat alatt oldotta a fájdalmat. Páromnak a térdfájását 5 perc alatt kiállitotta.
    • 6. A véleményt hozzáadta:  TURAI LASZLONE  rá 10.12.2018
    • A lábgörcsömet pillanatok alatt, a térd fájdalmamat is gyorsan elmulasztotta, ezért mindenkinek jó szívvel ajánlom, akinek ilyen problémája van.
    • 8. A véleményt hozzáadta:  BAKACS MÁRIA  rá 05.03.2018
    • Nagyon sokszor használom, mert lumbágom van. Azonnali hatást érek el vele, a fájdalmam, nem tart sokáig!!!