NeurotroFIX citikolinnal, Life Care® - Termék kód :7102, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

NeurotroFIX citikolinnal, Life Care® - Termék kód :7102

NeurotroFIX citikolinnal, Life Care®
NeurotroFIX citikolinnal, Life Care® - Kód 7102 Life Care

javítja a memóriát

fokozza a koncentrációt és a mentális tisztánlátást

támogatja az agy egészségét

segít a kognitív képességek fokozásában

biztosítja az idegsejtek antioxidáns védelmét

Katalógus Ár
8490.00 HUF
Következő értéktől leárazva
10990.00 HUF
Nettó mennyiség:
35 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A citikolin az ember szervezetében, még pontosabban a szövet sejtjeiben természetes módon jelen lévő kémiai anyag. Mivel szervezetünk csak kis mértékben képes előállítani, kizárólag megfelelő étrenddel és étrend-kiegészítőkkel pótolható a hiányzó mennyiség.

A citikolin az agysejtek építőelemeit biztosítja. Alapvető szerepet játszik a sejtvédő burok szerkezetének és a sejtfunkciók kialakításában és fenntartásában, ide értve az energiatermelést is.

Támogatja a neurotranszmitterek termelését és egyensúlyát, amelyek az agy optimális működését és egészségét biztosítják.

Elonyök és hatások

A formula foszfatidil-kolinnal, foszfatidil-szerinnel, L-glutaminnal, taurinnal, alfa-liponsavval és acetil-L-karnitinnel van kiegészítve. Ezek olyan bioaktív elemek, amelyek hozzájárulnak a tanulással összefüggő folyamatok, a memorizálás, a koncentráció, a figyelem, és az információfeldolgozás sebességének fenntartásához.

A B5-vitamin fenntartja agy szerkezetét és működését, fokozza a mentális teljesítményt, energiával tölti fel a szervezetet, és így csökkentheti a fáradtságot, kimerültséget. A B5-vitamin az olyan neurotranszmitterek termelését stimulálja, mint a szerotonin, a dopamin és a GABA, amelyek nélkülözhetetlenek a kognitív károsodások megelőzésében.

Használati utasitás

1-2 kapszula ajánlott naponta. Kizárólag 30 éves kortól ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Fénytől távol, hűvös, száraz helyen tartandó. A normális étrend nem helyettesíthető ennek az étrend-kiegészítőnek a használatával. Fogyasszuk lehetőleg a csomagoláson feltüntetett időtartam végéig. Tartsa ezt az étrend-kiegészítőt kisgyermekek elől elzárva.

* A termék természetes forrásból származó összetevőket tartalmaz. Így a szín, az illat vagy a megjelenés tételenként változhat anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságosságát.

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz – 20,8 g e

Egy kapszula a következő összetevőket tartalmazza: Citikolin* - 75 mg; Acetil-L-karnitin - 125 mg; L-glutamin - 125 mg; Taurin - 125 mg; Cellulóz - 50 mg; Foszfatidil-kolin - 30 mg; Foszfatidil-szerin - 25 mg; Alfa-liponsav - 12,5 mg, Magnézium-sztearát - 5 mg; B5-vitamin – 2,5 mg (*az RDA 83,3%-a). Egyéb összetevők: Cellulóz kapszula - 120 mg. RDA - Táplálkozási referenciaérték - vö. 1169/2011 EU-rendelet. *- Az RDA nincs meghatározva. Összetevők változása +/- 10%.

További információk

AB sorszámmal, 2994 számmal

Elvárások és tanácsok

* A termék használatának hatásai személyenként változnak, és eltérhetnek a honlapon leírtaktól.
VEGÁN
VEGETARIÁNUS
NEM tartalmaz állati eredetű összetevőket
NEM tesztelték állatokon
Terhes és szoptató nők számára tilos

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  MOLNÁR LÁSZLÓNÉ  rá 04.12.2022
    • 65 éves nyugdíjas pedagógus vagyok. 6 éve visszajárok az iskolába óraadóként. Kell a szellemi frisseség, koncentráció, fittség. Mielőtt megismertem ezt a terméket, igen gyakran éreztem fáradságot, kimerültséget a fejemben. A felejtés, a nem megfelelő összpontosítás, a figyelem elkalandozása is előfordult velem. Napi 1 kapszula Neurotrofix szedése óta mindezek a problémák kevésbé fordulnak elő. A keresztrejtvényeket, kvízeket gyorsabban oldom meg azóta. Frissnek érzem magam fejben! Mintha kitisztult volna az agyam! Remek érzés, szívesen ajánlom másnak is!
    • 2. A véleményt hozzáadta:  VANEK ÁGNES  rá 23.11.2022
    • Szeretném megosztani a tapasztalatomat! Nagyon vártam, hogy megtudjam rendelni ezt a terméket és elkezdjem szedni! Naponta 2 szemet szedek és azt tapasztalom, hogy sokkal tisztábbak a gondolataim, energikusabb vagyok, és ami még a legfontosabb számomra, hogy mindennap egyre több dolgomat eltudom végezni. Nincs jele a fáradságnak az életemben, a gondolataim tisztábbak friss és üde vagyok. Nem gondoltam, hogy ez a termék ilyen hatást gyakorol rám. Örülök, hogy megtapasztalhattam és biztos vagyok benne, hogy akik szedik, vagy szedni fogják hasonló lesz a véleményük. Köszönöm, és csak ajánlani tudom másoknak is, hogy próbálják ki mert egy nagyszerű termék! Hálás vagyok, hogy rátaláltam közel 1 éve a Life Care termékcsaládra, és azóta megváltozott az életünk. Egészségesek vagyunk ami a legfontosabb! Kiváló minden termék! Köszönöm!