Medve Ero melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care® - Termék kód :4487, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Medve Ero melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care® - Termék kód :4487

Medve Ero melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care®
Medve Ero melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care® - Kód 4487 Life Care

helyben hat

helyi melegitő hatás

csökenti az izületi gyulladást

elősegiti a perifériás keringést

Katalógus Ár
1990.00 HUF
Nettó mennyiség:
100 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Medve Ero melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care® - Elsőszámú természetes gyógymód a reumatikus fájdalmakra!
Románia legjobb melegítő géljeként ismert Medves Erő egyedülálló receptjével tűnik ki, amely a gyors fájdalomcsillapítás és a helyi melegítő hatás hatékony ötvözete.
>> 2007 - Az első bio gyógynövényeket tartalmazó reumaellenes gél Romániában.
>> 2012 - Megszületik az eredeti Medve Erő Life Care® termék.
>> 2020 - Kräuter® Medve Erő melegítő gél BIO növényekkel- több mint 50 000 ember ajánlásával.
>> 2022 - ÚJ design, több mint 4.500.000 termékértékesítés.

Elonyök és hatások

Az ízületi gyulladás és a reumás fájdalmak ronthatják az életminőséget, mivel mind a fizikai, mind a mentális egészségre hatással vannak. Fontos ismerni, hogy hány különböző fájdalom létezik, mik okozzák (okok és a befolyásoló tényezők), és mit tehetsz a fájdalom leküzdéséért.
A reumás fájdalmak a testünk bizonyos területén jelentkezhetnek először. Például a vállban, vagy egyszerre több területen, például a hajlatokban. Az izületi porc károsodása következtében jelennek meg, amely az ízületet alkotó csontfelületeket borítja.
Medve Ero melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care® - gyors fájdalomcsillapító hatásáról ismert. Azonnali helyi melegítő hatás jellemzi.
Lágyító, fertőtlenítő és a perifériás keringést stimuláló hatású. A menta, az eukaliptusz, a ginzeng és a biológiailag ellenőrzött környezetből származó szőlő különleges kombinációja többféle hatást biztosít: enyhíti a reumatikus fájdalmakat és növeli az ízületek mozgékonyságát, segít csökkenteni az ízületi gyulladást, kiváló gyógyír a keringési zavarokra és az izomfájdalmakat is enyhíti.

Használati utasitás

Finoman maszirozzuk a bor felszinén. Mossuk meg kezeinket használat után. Külso használatra. Gyermekektol elzárva tarntandó.

Összetevok

Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mentha Piperita Leaf Extract*, Vitis Vinifera Leaf Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Extract*, Panax Ginseng Root Extract*, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Valeriana Officinalis Rhizome/Root Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Vanillyl Butyl Ether, Camphor, Sorbitol, Sodium Carbomer, Trideceth-9, Glucose, Lactic Acid, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, CI 16255. *ingredients from controlled organic cultivati.

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  ÚJVÁRI KRISZTINA  rá 08.02.2021
    • Nagyon szeretem a Medve Erő Gélt. Szinte mindenre jó hatással van. Családom minden tagja használta már térdfájás, menstruációs görcs, izomrándulás és epegörcs esetén is. Bátran tudom ajánlani mindenkinek. Alap darab kellene, hogy legyen minden háztartásban.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  ÚJVÁRI KRISZTINA  rá 16.01.2021
    • Este annyira elfeküdtem a nyakamat, hogy nagyon nehezen tudtam mozgatni. A medve erővel kentem be, ami először nagyon forróság érzetet adott. Rövid időn belül szinte nyoma sem volt a fájdalomnak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.