Medve Erő melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care® - Termék kód :4483, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Medve Erő melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care® - Termék kód :4483

Medve Erő melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care®
Medve Erő melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care® - Kód 4483 Life Care

a helyszínen cselekedni

tökéletes a perifériás keringés javítására

könnyű kompozíció, növények alapján

enyhíti az izom- és ízületi kellemetlenségeket

Katalógus Ár
3390.00 HUF
Nettó mennyiség:
250 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A Medve Erő melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care® kifejezetten az izom- és ízületi kellemetlenségek enyhítésére tervezték, amelyek akár kóros okokból, akár sérülésekből vagy izomtúlterhelésből erednek. A benne található speciális növényi kombinációnak köszönhetően a gél növelheti az ízületek mozgékonyságát és csillapíthatja a reumás kellemetlenségeket. Így a tünetek és a fájdalmak enyhülnek.

Elonyök és hatások

Az összetevők lágyító hatásúak, fertőtlenít és serkenti a perifériás keringést. Az ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó borsmenta, eukaliptusz, ginzeng és szőlő különleges kombinációjának köszönhetően, enyhíti az izomfájdalmat, nyugtatja és mérsékli a gyulladásokat, valamint serkenti a vérkeringést. A menta gyógyító tulajdonságáról és jellegzetes illatáról ismert gyógynövény. A kálium, kalcium és B-vitamin növelik az izomtónust és erősítik az immunrendszert. Az eukaliptusz kiváló orvosság ízületi gyulladás ellen, különösen a hideg időjárás okozta súlyosabb tüneteknél. A ginzeng revitalizál és energizál, míg a szőlőkivonat segít a perifériás keringési zavarokban.

Használati utasitás

A problémás területeket gyengéden masszírozzuk addig, amíg a gél fel nem szívódik. Szembe ne kerüljön. Használat után azonnal töröljük meg a kezünket. Gyermekektől elzárva tartandó! 5 és 35 °C közötti hőmérsékleten tároljuk. A Kräuter® termékcsalád legerősebb, leghatékonyabb reuma elleni gélje, reuma, izom-és ízületi fájdalmak azonnali enyhítésére ajánlott.
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.
Fogyasztásra javasolt életkor >3 év

Összetevok

Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mentha Piperita Leaf Extract*, Vitis Vinifera Leaf Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Extract*, Panax Ginseng Root Extract*, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Valeriana Officinalis Rhizome/Root Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Vanillyl Butyl Ether, Camphor, Sorbitol, Sodium Carbomer, Trideceth-9, Glucose, Lactic Acid, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, CI 16255. *ingredients from controlled organic cultivation.

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Tanusítványok

• Bio Organische Zutaten

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  MOHÁCSI RITA  rá 31.03.2022
    • Masszőr ként dolgozom, nagyon sok vendégemnek komoly izom fájdalma van, mióta ezt használom a problémás területre nincs panaszuk! Hihetetlen jó hatással rendelkezik, nem kell sok belőle. Szuper kiegészíti a munkámat. Hálás vagyok érte.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  NAGY TÍMEA  rá 06.08.2020
    • Egy két éve vásároltunk először Medve erő gélt hát fájdalomra. Azóta rendszeres használói vagyunk ennek a csodálatos terméknek. Kellemes melegítő hatást nyújt és gyorsan enyhíti a fájdalmat, mellesleg az illata is kellemes. Szívből ajánlom mindenkinek aki ízületi fájdalommal küzd.
    • 3. A véleményt hozzáadta:  FÖLDI ZOLTAN  rá 06.08.2020
    • A medverő termékcsalád at egész család kedvenc terméke! A gél bármolyen izületi problémára megoldást jelent! Fájdalmat csillapít miközben a gyulladást is csökkenti! A golyós kiszerelés pedig zseniális mert mindég ott lehet a táskában és nem kell kezet mosni hisz csak pár mozdulat és már fel is kenhetjük a kezelendő felületre.
    • 4. A véleményt hozzáadta:  DURA ANITA  rá 03.03.2019
    • Nagyon szeretem a menstruációs időszakban. Mindig nagyon görcsölök, a melegített só hatásos volt rá mindig. Kipróbáltam a medveerőt, bekentem a hasam vele és ez a melegítő hatás is pont ugyan olyan. Sokkal praktikusabb, ha szükségem van rá azonnal használhatom.
    • 5. A véleményt hozzáadta:  FAZEKASNÉ BARANYAI ANIKÓ ANIKÓ  rá 23.02.2019
    • Régóta fennálló reumás váll fájdalmamat pár napos rendszeres használat után megszüntette a Medve Erő gél. A vállamat előzőleg is kentem különféle fájdalomcsillapító krémekkel és masszőrhöz is járok rendszeresen. Nagyon jó volt reggel úgy ébredni, hogy a megszokott kellemetlen, fájdalmas érzés már a múlté. Most már arra kell figyelnem, hogy a javaslat alapján a fájdalmak elmúltával is használjam még egy jó ideig. A kúraszerű alkalmazás nagyban javítja a hatékonyságot és az elért eredmény hosszú távú megtartását.
    • 6. A véleményt hozzáadta:  ANDRISKÁNÉ KOVÁCS KATALIN  rá 21.02.2019
    • Edzés (mozgás) előtt bekenve a lábat kevésbé jön elő az izomláz.
    • 7. A véleményt hozzáadta:  GEBER MARIA  rá 07.02.2019
    • Hosszú évek óta használja a család a gélt. Ki erre, ki arra. Én pl. a fájós lábaimra, derekamra, nagy lányom a menstruációs görcsök alkalmával, és nagyon gyorsan hat nála is a gél. Páromnál a kamionban is mindig van Medve erő gél, mert a sok vezetéstől, üléstől, rakodástól sokszor fáj a dereka, kezei, lábai. Olyankor bekeni a fájdalmas részt, ami a kellemes melegítő hatása révén gyorsan elmulasztja a fájdalmakat. Nagyon kedveljük ezt a gélt, amit 2010 óta használunk már. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem hiányozhat egy családból sem. Mondhatni nálunk már családtag, nem tudunk nélküle már meglenni.
    • 8. A véleményt hozzáadta:  SZABÓNÉ BALÁZS HENRIETTA  rá 05.02.2019
    • Az egyik kedvenc termékem! A kezem nagyon fáj alagút szindróma miatt. A medve krémmel kezdtem kenni, és abba tudtam hagyni az éjszakára szedett erős fájdalom csillapítókat! Több ismerősömnek ajánlottam és sokféle panaszra bevált. Jó volt derékfájásra, nyakfájásra és még a sérvtől szenvedő ismerősöm fájdalmát is nagymértékben csillapította.
    • 9. A véleményt hozzáadta:  MOLNÁRNÉ NOCHTA MÓNIKA  rá 04.02.2019
    • Nagyon kedvelt krém a családom körében. Síelés utáni izomlázamat egy éjszaka alatt elmulasztotta. Édesanyám napi szinten használja komoly vállfájdalmára. Sok mindent kipróbált már, de ez a termék azt az eredmény adta, amit ígértek. Nagyon jó érzés a melegség, ami érezhető a krémezés után. Fiam labdarúgó, és sokszor vannak bedurranva az izmai. Nagyon kedveli a krémet. Szerintem minden háztartásban elkél a Medve Erő!
    • 10. A véleményt hozzáadta:  GIRUSNÉ ZSÓFIA  rá 03.02.2019
    • A medveerő krémet a masszőröm javaslatára kezdtem használni. Az ördögcsáklyát már korábban is használtam. Nagyon kellemesen csalódtam mert nagyon jól oldotta az izületi fájdalmaimat. Ahogy ment a melegítő hatás kifelé úgy múlt a fájdalom a karomból térdemből. Ettől kezdve minden ismerősömnek bátran ajánlottam.
    • 11. A véleményt hozzáadta:  SEBESTYÉN ISTVÁN  rá 18.12.2017
    • Egy barátom hozott a krémből és bekentem vele a térdemet ugyanis elég sokat fáj. Kipróbáltam és fél percen belül éreztem hogy egy nagyon jó kellemes meleg futja körbe a térdem területét ahol bekentem és nem éreztem fájdalmat legalább 2 órán át. Azóta is minden este/reggel kenem vele a térdeimet! Nagyon jó fájdalom csillapításra!