Medve Erő melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care® - Termék kód :4482, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Medve Erő melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care® - Termék kód :4482

Medve Erő melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care®
60% KEDVEZMÉNY a 2-ik Life Care

a helyszínen cselekedni

tökéletes a perifériás keringés javítására

könnyű kompozíció, növények alapján

enyhíti az izom- és ízületi kellemetlenségeket

Katalógus Ár
4890.00 HUF
Nettó mennyiség:
500 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

60% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A Medve Erő melegíto gél, BIO növényekkel, Life Care® kifejezetten az izom- és ízületi kellemetlenségek enyhítésére tervezték, amelyek akár kóros okokból, akár sérülésekből vagy izomtúlterhelésből erednek. A benne található speciális növényi kombinációnak köszönhetően a gél növelheti az ízületek mozgékonyságát és csillapíthatja a reumás kellemetlenségeket. Így a tünetek és a fájdalmak enyhülnek.

Elonyök és hatások

Az összetevők lágyító hatásúak, fertőtlenít és serkenti a perifériás keringést. Az ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó borsmenta, eukaliptusz, ginzeng és szőlő különleges kombinációjának köszönhetően, enyhíti az izomfájdalmat, nyugtatja és mérsékli a gyulladásokat, valamint serkenti a vérkeringést. A menta gyógyító tulajdonságáról és jellegzetes illatáról ismert gyógynövény. A kálium, kalcium és B-vitamin növelik az izomtónust és erősítik az immunrendszert. Az eukaliptusz kiváló orvosság ízületi gyulladás ellen, különösen a hideg időjárás okozta súlyosabb tüneteknél. A ginzeng revitalizál és energizál, míg a szőlőkivonat segít a perifériás keringési zavarokban.

Használati utasitás

A problémás területeket gyengéden masszírozzuk addig, amíg a gél fel nem szívódik. Szembe ne kerüljön. Használat után azonnal töröljük meg a kezünket. Gyermekektől elzárva tartandó! 5 és 35 °C közötti hőmérsékleten tároljuk. A Kräuter® termékcsalád legerősebb, leghatékonyabb reuma elleni gélje, reuma, izom-és ízületi fájdalmak azonnali enyhítésére ajánlott.
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.
Fogyasztásra javasolt életkor >év

Összetevok

Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mentha Piperita Leaf Extract*, Vitis Vinifera Leaf Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Extract*, Panax Ginseng Root Extract*, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Valeriana Officinalis Rhizome/Root Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Vanillyl Butyl Ether, Camphor, Sorbitol, Sodium Carbomer, Trideceth-9, Glucose, Lactic Acid, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, CI 16255. *ingredients from controlled organic cultivation.

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  PÉTER STEFAN  rá 28.03.2022
    • A érdfájdalom miatt akartam kipróbálni a gélt: Úgy voltam vele, hogy annyi piros, zöld, újzélandi stb gélt kipróbáltam már, hogy üsse kavics ennyit megér. Nagyon meglepődtem, amikor két kenés után elmúlt a fájdalmam. Ma már rendszeresen használom a derekamra, és a nyakamra. Ülő munkát végzek a számítógép előtt és a nyakam érzem néha, hogy fáradt. A medveerő nálam No1. Örülök, hogy bátor voltam kipróbálni.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  GYULA PÁL  rá 17.03.2022
    • Jelenleg idegbecsípődés miat a jobb lábam le akar szakadni annyira fáj. Két napja kenem vele és érezhető a javulás, pedig az ilyen jellegű gerinc probléma nagyon nehezen orvosolható. Kiválló termék, kicsit éget az elején de határozottan csökkenti a fájdalmat. Akinek izom és ideg eredetű fájdalmai vannak, határozottan ajánlom.
    • 3. A véleményt hozzáadta:  KISS ÉVA  rá 14.02.2022
    • Brutális fájdalmak esetére kiváló! Nincs mivel Összehasonlítani. Kb negyed óra amíg kellemetlen, de utána el lehet felejteni, hogy fájt az a testrész.
    • 4. A véleményt hozzáadta:  SIMON MÓNIKA  rá 11.03.2021
    • Én már itt olvastam, hogy segitett a menstruációs hasi fájdalomnál így ki is próbáltam. Komolyan mondom kész csoda volt, bekentem a hasam és teljesen elmúlt, a csípőmet is mert oda kisugárzott. De ez még semmi, bujkált bennem egy kis nátha, úgy felmelegitette a testem és hatottak a gyógynövények, hogy egész nap fujtam az orrom, másnapra már jól voltam szóval ennyire jó ez a termék, imádom.
    • 5. A véleményt hozzáadta:  KOVÁCSNÉ TERÉZIA  rá 28.11.2020
    • A legkedvesebb termékeim közé tartozik.Több mint két éve állandóan használom,szinte naponta. Megszűntek az izületi fájdalmaim, naponta több kiló métert gyalogolok, fájdalom és fáradság nélkül, csak kellemesen melegít, de már nem éget. Csak ajálani tudom, mert nagyon hatékony. Addig kellemetlen a melegítése még ott a gyulladás, de hamar gyógyul.
    • 6. A véleményt hozzáadta:  RÁKOS ANNA ERIKA  rá 13.02.2019
    • Masszőzként már jópár lóbalzsammal találkoztam, de ez túltesz minden más hasonló, melegítő, fájdalomcsillapító krémen!
    • 7. A véleményt hozzáadta:  JOO ANTAL  rá 03.02.2019
    • A feleségemmel együtt néptáncosok vagyunk. Nagyon sok próba és fellépés igencsak megerőlteti a térdet, vállat, derekat. Megvásároltuk a Medverő krémet, talpunktól felfelé kentük a lábunkat, majd a vállakat, derekat az első alkalommal nagyon meleg érzés volt, de most már nyoma sincs az izületek terhelése utáni kellemetlenségeknek és a fájdalom a múltté. Köszönöm Life Care!
    • 8. A véleményt hozzáadta:  MAGYAR ANNA  rá 28.03.2018
    • Amikor "elfeküdtem" a nyakam és este bedörzsöltem vele a tarkómat, nagyon égette a bőröm, de másnapra a fájdalomnak nyoma sem volt. Gyors és nagyon hatékony krém.