Bemutatás
A bőr mindennap ki van téve a külső tényezőknek, stresszforrásoknak és a szabadgyökök veszélyének. Ezért következetes ápolásra van szüksége. A ráncok az öregedési folyamat következményei. A kor előrehaladtával a sejtek is lassabban osztódnak már, és a dermisznek nevezett belső réteg vékonyodni kezd. Az elasztinhálózat és a kollagénrostok meggyengülnek, és a bőr elveszíti rugalmasságát és hidratáltságát.
Mindez pedig hozzájárul a ráncok megjelenéséhez!
Elonyök és hatások
Magnetic Mask, Life Care® - A bőrápolás új megközelítése.
Magnetic Mask, Life Care® - a valódi, nagyhatású sejtszintű eredményekért.
A Life Care® mágneses maszk olyan speciális „formula”, amely szabad szemmel is jól láthatóan hat, és teszi optimálissá a bőr vérellátását, hogy az energiával teli és egészséges maradjon.
Tartalma:
>>Matrixyl® 3000 amely kisimítja a ráncokat, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát.
>>A retinollal (A-vitaminnal) gazdagított formula fenntartja a bőr egészségét, és a bőrsejtek regenerálásában is fontos szerepet játszik.
>>Az olyan tápláló olajoknak köszönhetően, mint a jojobaolaj, az édes mandulaolaj és az olívaolaj a bőr sugárzó, hidratált és több órán keresztül védett lesz.
Life Care® mágneses maszk a természetesen ragyogó és selymes bőr titka!
Használati utasitás
Használja a maszkot kétszer egy héten. A spatula segitségével vigyen fel tiszta bőrre vékony réteget elkerülve a szem környékét. Hagyjátok 3-5 percet hatolni, utánna a szalvétába csomagolt mágnes segitségével kell eltávolitani a maszkot a bőr elérintése nélkül. A maximális hatás érdekében maszirozza a terméket a bőrbe. Ne használjon vizet a termék letisztitására.
Összetevok
Ingredients INCI: CI 77492 (Iron Oxide), Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Caprylyl Glycol, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Caprylate, Retinyl Palmitate, Dipropylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sorbitan Laurate, C18-36 Acid Glycol Ester, C18-36 Acid Triglyceride, Tocopherol, Lactic Acid, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7.
Vélemény
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
-
-
1. A véleményt hozzáadta:
ZSUZSANNA KIRÁLY
rá 17.06.2021
- Nagyon szeretem a maszkot. Pár éve használom. 1o perc és a száraz, vizhiányos bőrömet teljesen feltölti, puha és rugalmas lesz tőle. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon sokáig elég egy dobozzal.
-
2. A véleményt hozzáadta:
LÁSZLÓ MOLNÁR
rá 08.04.2021
- Egyik vásárlóm írja: a maszk újszerű alkalmazási módja keltette fel az érdeklődésemet. És nem csalódtam! Heti egyszer spatulával felviszem a tiszta arcbőrre. Majd kis idő múlva a mágnes koronggal eltávolítom. Izgalmas! Érzem, hogy bőröm fellélegzik, élettel teli, sima,bársonyos tapintású. Nagyon jó érzés! Fiatalos tükörképem mosolyogva néz vissza rám.
-
3. A véleményt hozzáadta:
SZAKÁL IRMA
rá 13.03.2021
- Csodálatos termék, szívesen ajánlom ismerőseimnek. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, puha selymes lesz a bőröm.
-
4. A véleményt hozzáadta:
SZÉL ANITA SZABINA
rá 09.03.2021
- Szuper termék, azonnal látható és érezheto a hatása! A mágnes segítségével könnyu a használata! Ha egyszer kipróbálod, ragaszkodni fogsz hozzá!
-
5. A véleményt hozzáadta:
EÖRDÖGH SÁNDORNÉ
rá 08.03.2021
- Nagyon szeretem a maszkot, mert olyan szép utána a bőröm, mintha egy több órás kozmetikai kezelésen vettem volna részt és mindössze 5 percet vesz igénybe a használata. Mindenkinek szívből ajánlom.
-
6. A véleményt hozzáadta:
ERZSÉBET FAZEKAS
rá 04.03.2021
- Ajándékba kaptam, és nagyon megszerettem. Felér egy kozmetikai kezeléssel, és az arcom fiatalabb lesz. Minden korosztálynak ajánlom. Az olaj beszívódik és a mágnessel szépen leszedhető. Nekem nagyon bevált.
-
7. A véleményt hozzáadta:
MÁCS ILDIKÓ
rá 20.04.2020
- Csodálatos lett tőle tőle a bőröm. Hihetetlenül egyszerű a maszk leszedése a mágnes segítségével. Érdemes megcsinálni vele egy kúrát.Látványos eredményt hoz!
-
8. A véleményt hozzáadta:
ILLESNE KORANYI MELINDA
rá 01.12.2019
- Csak ajánlani tudom, szuper termék, én imádom, és akinek eddig ajánlottam, mindenki nagyon elégedett.