Life Impulse® Joint Elixir – gyógyír az ízületeknek - Termék kód :880, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® Joint Elixir – gyógyír az ízületeknek - Termék kód :880

Life Impulse® Joint Elixir – gyógyír az ízületeknek

megőrzi az ízületek rugalmasságát

hatékony a csontritkulással szemben

csökkenti az ízületi fájdalmakat

Katalógus Ár
17989.99 HUF
Nettó mennyiség:
946 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Az ízületi porcok hangolják össze a csontozat optimális működését. A Life Impulse® Joint Elixir-ben megtalálható glükozamin és kondroitin fontos összetevője a porcnak. Azok, akiknek ebből kevesebb van a szervezetében, sokszor osteoarthritis-tól vagy más ízületi problémáktól szenvednek. Ez a termék náluk is pótolni tudja ezt a két fontos összetevőt.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® Joint Elixir az ízületek táplálékkiegészítője. Gazdag vitamintartalmának köszönhetően segít megőrizni az ízületek rugalmasságát, és csökkenti az ízületi fájdalmakat. A táplálékkiegészítő aktív összetevőinek köszönhetően a kollagénszint a porcokban visszaáll az eredeti, optimális értékre. Biztosítja az ízületi porcok optimális működéséhez és a fiziológiai felépítéséhez szükséges anyagokat. Hozzájárul az ízületek rugalmasságának növeléséhez, fenntartásához. Hatásos a végtagokat és a gerincet érintő különféle ízületi megbetegedések korai tüneteinek enyhítésében.

Használati utasitás

Fogyasztása 12 éven felüliek számára ajánlott. Naponta 2 evőkanállal fogyasszunk belőle reggel, lehetőleg éhgyomorra. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.

Összetevok

Egy adag tartalma - 2 evőkanál (30 ml) a következő: Glükózamin-szulfát 1551 mg*; Kondroitin-szulfát 1.551 mg*; Korall kalcium 87 mg - 11% az NRV; D3-vitamin 10 mkg - 220% az NRV; Kurkuma (Curcuma longa) por 16 mg*; Zsurló (Equisetum arvense) 12 mg*; Kollagén por 12 mg *; Máriatövis (Silybum marianum) 12 mg*; Szerves Aloe Vera por (Aloe barbadensis) 6 mg*. Egyéb összetevők: Szűrt víz 21.830 mg ; Céklaszirup 10.751 mg; Citromsav 234 mg; Kálium-szorbát 79 mg; Természetes ananászíz 32 mg; Pektin 31 mg; Guargumi 31 mg; Természetes mangó aroma 20 mg; Titán-dioxid 19 mg; Természetes narancs aroma 4 mg; Cink-oxid 1 mg. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011.*- az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10%

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22325/2019

Elvárások és tanácsok

Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  PUTZ MAGDOLNA  rá 12.01.2023
  • A térdeim fájtak nagyon. Pincérként dolgoztam közel 20 évet, úgy hogy eléggé megterheltem őket. Próbáltam már többmindent is, de eddig semmi nem vált be. Ebből egy üveggel elfogyasztottam, és teljesen elfelejtettem a térdfájást. Imádom, köszönöm! Ja, és nagyon finom!
  • 2. A véleményt hozzáadta:  BÁNFI MIHÁLYNÉ  rá 19.05.2022
  • Ez a termék egy csoda! Csontritkulásom van a csigolyámnál, plussz reumatikus és izületi problémáim. Amióta iszom a Joint Elixirt és naponta 2kapszula Artrolifet a fájdalmaim megszüntek boka dagadásom is teljesen elmult. Azt vettem észre, hogy enyhe Vízhajtó hatása is van. Köszönöm Life Care ezt a remek terméket, hogy rátalálhattam erre a csoda termékre.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  KASZÁNÉ SZÁSZI EDIT  rá 01.05.2022
  • Ez volt az egyik termék, ami meggyógyított engem. Egy MR vizsgálat után közölte az orvos, hogy olyan nagyfokú kopás és meszesedés van a gerincemen, hogy nem tud rajtam segíteni. Tanuljak meg a fájdalommal élni. A mozgás is nehezemre esett. Nem tudtam 200 m-t sem gyalogolni. Iszonyú fájdalmaim voltak, de hála Istennek, most naponta több km-t gyalogolok és fájdalom nélkül élek!
  • 4. A véleményt hozzáadta:  VARGA ZSUZSANNA  rá 27.03.2022
  • Édesanyámnak (71 éves) már annyira fájt a bal térde, hogy időnként járóbotot kellett használjon. A fájdalomtól éjszakánként nem bírt aludni. Többféle terméket kipróbált már, de nem használt semmi. A szponzorom figyelmembe ajánlotta a Joint Elixírt, anyukámat megajándékoztam egy üveggel. Kb. az üveg felét fogyasztotta el, amikor egyszer csak arról kezdett beszélni, hogy milyen jó a közérzete, jelentősen csökkent a térdfájdalma. Mivel más terméket akkor nem használt, beazonosítottuk, hogy ez csak az Elixír jótékony hatása lehet. Nagy volt az öröm és buzgón fogyasztotta tovább az italt. Az állapota egyre jobb lett. A fájdalom elmúlt a térdéből!!! Hálát adok Istennek, ezért a javulásért és köszönöm a Life Care-nek ezt a csodás terméket!!! Jelenleg a 3. üveg van elfogyóban. Anyukám külsőleg természetesen használja a cég kitűnő géljeit (ördögcsáklya, medveerő) és a Magic Roll-t is a lábára. Ez a belső és külső kombináció elérte azt, hogy anyukámnak végül nem volt szüksége orvosi beavatkozásra. A fájdalom elmúltával el tudta kezdeni mini szobabiciklije használatát, mely eredményeként kb. 3 hét "edzés" után újra biciklivel tud közlekedni. Nagy boldogságot jelent ez számára, hisz újra el tudja hagyni a házát, emberek közé mehet, egyedül tudja intézni a dolgait. Mondhatni, visszanyerte a szabadságát, amit nagyrészt ennek a kitűnő terméknek köszönhet.
  • 5. A véleményt hozzáadta:  ILDIKÓ KESZTHELYI  rá 03.08.2020
  • Szeretnék megosztani mindenkivel egy "csodás gyógyulást": kb. 1 éve a bal lábfejemen elkezdett nőni egy púp, Eléggé ijesztően nézett ki, a gyerekeim szerint: "Hú, anya, ez para!" A pedikűrös szerint nem csontkinövés, hanem valami ízületi betokozódás, duzzanat, vagy ilyesmi. Azt is mondták, hogy 40 felett már előfordul az ilyesmi ... Nem nyugodtam bele, természetgyógyászként sem, nőként sem. Kutattam a lelki okát, rá is jöttem, dolgoztam is vele. És, megrendeltem a JOINT ELIXÍRT. Nemcsak az íze miatt imádtam, hanem éreztem, hogy jólesik, szükségem van rá. A 4. napon történt valami: elkezdett fájni a púp, bepirosodott, ödémás, duzzadt lett a lábfejem a púp körül. Árnikával kenegettem, és 2-3 nap elteltével észrevettem, hogy eltűnt a púp!!! Legtovább a pirosság maradt meg, de 1 hét elteltével boldogan láttam: teljesen rendbejött az amúgy formás kis lábfejem, és már gond nélkül be tudom csatolni a szandálomat, be tudom kötni a cipőmet. Elmondhatatlanul örülök, nemcsak a látványnak, hanem mert ismét megbizonyosodtam arról, hogy a testünk egy csodálatos remekmű, ha megkapja a szükséges testi-lelki támogatást, meggyógyítja magát. Sok ilyen felemelő élményt kívánok mindenkinek!
  • 6. A véleményt hozzáadta:  SZÁSZVÁRI ISTVÁNNÉ  rá 24.02.2019
  • Én csoda gyógymódnak tartom a J.Elixirt. Én 2x-s gerinc műtőt vagyok és a kert miatt sokat szenvedtem a derekam és a csipőmel a fájdalomtól, de mióta évi 2x iszom a J.Elixirt hál Istenek a fájdalmaim megszűntek. 71 éves vagyok és már igen elkopottak a forgókból a folyadékok és örülők hogy azóta mióta iszom nincsenek fájdalmaim sőt Senior táncolok heti 1x és Kich box aerobikozom szintén heti 1x. Hajrá ne engedjétek meg, hogy a kor határozza meg a mozgásunkat.
  • 7. A véleményt hozzáadta:  SIMON OLGI  rá 02.01.2019
  • Párom hosszú ideig nagyon súlyos derékfájással küzdött, semmi nem vette ki a fájdalmát. Ülés, fekvés, mozgás, minden fájdalmas volt. Gondoltam, megrendelem neki a Joint elixirt, mert nagyon sok jót hallottam róla. Egy hónapja kezdte szedni. Amikor megkóstolta, azt mondta, ez biztos nem fog hatni, mert ez olyan, mint egy gyümölcslé. Tényleg nagyon finom. Másnap már nem kellett bekennem a derekát semmilyen krémmel, és dicsekedett, hogy még fáj, de már elviselhetőbb. Mára már teljesen megszűntek a fájdalmai, és a térdéből az ízületi fájdalom is elmúlt. Rendeltem még egy üveggel, mert nagyon szereti!
  • 8. A véleményt hozzáadta:  SZARVAS LÁSZLÓNÉ ÉVA  rá 11.05.2015
  • Egyik vevom fedezte fel a katalógusban, már vagy 3 éve. Álló munkát végez a hölgy, állandó térd fájdalmai
   voltak, már a lépcson sem tudott lejönni. Rengeteg gyógyszert, injekciót kapott, de nem használt neki.
   Mióta a Life impulse ízületeknek terméket fogyassza, teljesen megszuntek ízületi fájdalmai,"mellékhatás"-ként
   az arca, a dekoltázsa gyönyöruen kisimult a szerben lévo kollagén, és a sok vitamin hatására.
   Nagyon hálás, hogy rátalált erre a szerre!
   Szarvas Lászlóné Éva- üzletpartner