UroBlock komplex, D-mannózzal és áfonyával, Life Care® - Termék kód :7052, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

UroBlock komplex, D-mannózzal és áfonyával, Life Care® - Termék kód :7052

UroBlock komplex, D-mannózzal és áfonyával, Life Care®
UroBlock komplex, D-mannózzal és áfonyával, Life Care® - Kód 7052 Life Care

hozzájárul a húgyútak egészségének fenntartásához

javítja a húgyhólyag aktivitását

Katalógus Ár
5389.99 HUF
Következő értéktől leárazva
5590.00 HUF
Nettó mennyiség:
17.80 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A húgyúti fertőzés kórokozó baktériumok révén létrejövő állapot a húgyúti traktusban. Elsősorban a nők érintettek, de az idő előrehaladtával férfiaknál is előfordul.
Az UroBlock komplex, D-mannózzal és áfonyával, Life Care® alapja egy speciális formula, amely magában egyesíti azokat az összetevőket, - D-mannóz, áfonya, C-vitamin - amelyek a szervezetre gyakorolt jótékony hatásaikról ismertek.

A D-mannóz szerkezete hasonló a glükózhoz, és narancsból, áfonyából, valamint C-vitaminból nyerik ki, ugyanakkor nagyon nehezen bomlik le anyagcsere közben, ezért nem növeli a vércukorszintet, és cukorbetegeknek is adható. 90%-ban a vékonybélben szívódik fel, és a húgyutakban segít megakadályozni a baktériumok képződését.
Az áfonya és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és a csontrendszer egészségének fenntartásához, a kollagén képződéséhez és az erek megfelelő funkcionálásához. Szinergikus hatásúak, amelyek hozzájárulnak a húgyuti rendellenességek csökkentéséhez és megelőzéséhez.

Elonyök és hatások

Az UroBlock komplex, D-mannózzal és áfonyával, Life Care® hozzájárul a húgyútak egészségének fenntartásához, és javítja a húgyhólyag aktivitását is.

Használati utasitás

2 kapszula/ nap. Csak 16 éves kortól kezdődően ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Fénytől távol tárolandó, hűvös száraz helyen. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Fogyasszuk a tartályon jelzett, ajánlott időpontig. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz. Egy kapszula a következő összetevőket tartalmazza: 400 mg D-mannóz, 50 mg áfonyapor, 35 mg aszkorbinsav – 87,5% NRV, 15 mg cink-citrát – cink 40% NRV. Egyéb összetevők: 95 mg cellulózkapszula. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10 %.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 23471/2020

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  FÖLDI ZOLTAN  rá 10.09.2020
    • Az otthoni elsősegély csomagban mindenképpen ott kell hogy legyen! Számos visszajelzést kaptam kiválóságáról! A legutóbbi esetben egy hirtelen fellépő acut cystitis esetén fél nap alatt csökkentette a görcsöket és a fájdalmas vizelést! 3 nap alatt antibiotikum nélkül sikerült a gyógyulás napi 3x2 kapszulával! A másik partner pedig a folyamatosan fennálló csípő viszkető érzés jelentős mértékű csökkenéséről számolt be, napi 2x1kapszulát alkalmazva!
    • 2. A véleményt hozzáadta:  SZÁVAY EDINA  rá 11.08.2020
    • Anyum egy hete szedi és javított a vizelet szagán.