Folteltávolító oldat, narancsterpinnel, Life Care® - Termék kód :925, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Folteltávolító oldat, narancsterpinnel, Life Care® - Termék kód :925

Folteltávolító oldat, narancsterpinnel, Life Care®
Folteltávolító oldat, narancsterpinnel, Life Care® - Kód 925 Life Care

biológiai zsíroldó

eltávolítja a kellemetlen szagokat

Eltávolítja a foltokat

Katalógus Ár
9990.00 HUF
Nettó mennyiség:
500 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Koncentrált naracskivonattal, amely talán-minden tisztításra szoruló felületre alkalmas. Felodottságától függoen alkalmas a háztartás/konyha tisztítására, minden tárgy számára, a foltok eltávolitására vagy oldószerként. Az oldat biológiai zsíroldó, eltávolítja a foltokat a ruhából, a szonyegrol, kárpitról és jó illatot kölcsönöz.

Elonyök és hatások

A Folteltávolító oldat, narancsterpinnel, Life Care® zsírtalanít, eltávolítja a foltokat a ruhákból, szonyegekbol, kárpitozott bútorokból, megszünteti a kellemetlen szagot. Eltávolítja a rágógumit, a tintát, az olajat, a körömlakkot, a tintát, a ragasztót, az állat vagy növény eredetu keményített zsírt. A tisztítási különleges hatása a narancs terpin (narancshéjából kivont illóolaj alkotó eleme) és felületaktív anyagok közötti kombinációnak köszönheto. Az alkohol és a gyógynövény kivonatok (komló levelek, kamilla levelek, menta levelek és dióhéj), növelik a folt távolító BIO oldat tárolási idejét, amely igen jól bomlik.

Használati utasitás

A Folteltávolító oldat, narancsterpinnel, Life Care® közbetlenul a foltra kell alkalmazza, hagyja hatni (a folt nagysága függvényében) 2-20 percig, majd megvizezzük és óvatosan kidörzsöljük.

Összetevok

≥30% alifatikus hidrokarbonok (narancsterpinek), ≥5 % > 15% nem ionos felületaktív anyagok. Tartalma továbbá: Limonene, Citral, Linalool, Citronellol, Geraniol, Farnesol. Egyéb hozzávalók: Ethanol

Elvárások és tanácsok

A narancs olajból koncentrált tisztító oldat egy “Mindent tudó” az összes tisztítási szükséglethez. A hígítási szintjétol függoen használja a háztartási / konyhai tisztításhoz, a foltok eltávolításához, vagy használja mint oldószer. Egy pillanat alatt feloldja a zsírt. Nincs többé folt.
VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  MAJDANICSNÉ KISS KATALIN  rá 29.01.2017
    • Nagyon megszerettem ezt a terméket! Mindenütt tudom használni mosás, ablak tisztítás, a szekrényeket is evvel tisztítom, még a kőmosó vízbe is teszek jól tisztít és az illat sem az utolsó.