Bemutatás
A fogkrém, BIO kamilla kivonattal, Life Care®, gyógynövények és orvosi növények kombinációján alapszik, amely védi a fogakat a fogszuvasodástól,a fogkőtől, és csökkenti a paradontózis tüneteit. Rendszeres használatával friss leheletet biztosít.
Elonyök és hatások
A fogkrém gyógynövényekből származó aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megerősítik a fogzománcot, megelőzik a lerakódás kialakulását, óvják a fogínyt és friss leheletet biztosítanak. A zsálya-, és borsmentakivonat megelőzi a fogszuvasodás kialakulását, a baktériumok elszaporodását, valamint a fogínyt is megerősítik, és segítenek a fertőzések megelőzésében. A kamillakivonat csillapítja a fogíny fájdalmakat, míg a mirha a tályogok ellen hatásos. Fogmosás után a frissesség kellemes érzését, és az enyhe menta kellemes ízét érezzük. A termék tisztítja a fogsort, óvja a fogínyt. Fluort nem tartalmaz.
Használati utasitás
Használata reggel és este, minden étkezés után ajánlott.
Összetevok
Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cellulose Gum, Disodium Pyrophosphate, Tetrasodium Pyrophosphate, Aroma, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract*, Mentha Aquatica Extract*, Allantoin, Lauryl Glucoside, Sodium Saccharin, Maltodextrin, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, CI 77891, CI 42090, CI 47005. *Az összetevők organikus gazdálkodásból származnak.
Elvárások és tanácsok
VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Vélemény
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
-
-
1. A véleményt hozzáadta:
VINCZE VIKTÓRIA
rá 05.05.2022
- Már az első használatkor éreztem, hogy mennyire alaposan tisztította meg a fogam. Olyan fényes, sima érzés.
-
2. A véleményt hozzáadta:
TUDÓS ZSUZSANNA
rá 05.01.2022
- Család, és a barátok kedvence lett a termék. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Most kaptam visszajelzést. Kellemes friss lehelet, leszedi a fogkövet, fehér fogak. Szuper termék. Nagyon szeretjük.
-
4. A véleményt hozzáadta:
ÚJVÁRI KRISZTINA
rá 08.02.2021
- Nagyon szeretem ezt a fogkrémet. Már az első használat után láthatóan fehérebbek lettek saját és a lányom fogai is. Őt pedig fogorvoshoz akartuk vinni fogfehérítés miatt, így biztos nem kell sort keríteni rá. Csak ajánlani tudom.
-
5. A véleményt hozzáadta:
ÚJVÁRI KRISZTINA
rá 16.01.2021
- Nagyon szkeptikusan próbáltam ki. Alig akartam elhinni, de egy fogmosás után szinte teljesen eltűnt az első fogamon lévő barnás folt a nikotintól. Nagyon kellemes az íze és az illata is. Már rendelem a következőt, csak ajánlani tudom.
-
6. A véleményt hozzáadta:
HAVACS ZOLTÁN
rá 18.12.2020
- Én kb három hónapja kezdtem el használni. Eleinte nagyon furcsa volt az erős ízhatású mentolos fogkrémek után, de lassan hozzászoktam. Mindig nagyon féltem a fogorvostól mert a fogkő eltávolítás után az érintett felület hetekig érzékeny volt és fájdalommal járt az evés. Most viszont megdöbbenve vette észre a fogorvosom hogy gyakorlatilag nincs eltávolítandó fogkövem! Esküszöm ha ezt csak úgy mondja nekem valaki el sem hittem volna!
-
7. A véleményt hozzáadta:
HENRIETTA VÁRADI
rá 21.11.2020
- Kb 3 hónapja használom. Mivel maradt egy kicsi a régi fogkrémben, gondoltam elhasználom, amíg megjön a LifeCare csomagom. Hát tévedtem, egyszerűen nem bírtam elhasználni. Valami furcsa, vegyszeres ízt éreztem rajta, elszoktam tőle. Amit tudok, azt bio-ra cserélek a háztartásban, minél kevesebb mérget vigyek a szervezetembe.
-
8. A véleményt hozzáadta:
MAGYAR ANDREA
rá 29.03.2020
- Bejelentkeztem a fogászatra általános vizsgálatra és ultrahangos fogkő eltávolításra. Olvastam a leírt véleményeket. Én is rendeltem fogkrémet. Döbbenet, a fogkő tényleg távozik.
-
9. A véleményt hozzáadta:
SEMEGI ZOLTÁN
rá 21.12.2019
- A NAGY BIJÓ fogkrém amibe, kódolva ugyan, DE BENNE van a Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, SLS!!!
-
10. A véleményt hozzáadta:
SZILÁGYI ILONA
rá 19.03.2018
- Csak megerősíteni tudom az előttem írottakat, a család kedvence, a bambusz fogkefével szuper.
-
11. A véleményt hozzáadta:
RÁKOS ANNA ERIKA
rá 12.03.2018
- Kellemes, friss ízű, nem csípős. A fogak selymes, és tiszta érzetűek.
-
12. A véleményt hozzáadta:
PÁLHEGYI KRISZTINA
rá 08.03.2017
- Csodálatos termék! Már az első használat után csökkent a fogínyvérzés, nagyszerűen tisztít és annyira kellemes az íze, hogy a 4 éves kisfiam is használja időközönként :)
-
13. A véleményt hozzáadta:
ZSÍROS LÁSZLÓNÉ MARIKA
rá 15.06.2016
- Nagyon szeretem, leszedte a fogkövet a fogaimról!
-
14. A véleményt hozzáadta:
SZABÓNÉ BALÁZS HENRIETTA
rá 20.02.2016
- Imádnak a gyerekek fogat mosni vele, mert jó az íze és a foguk olyan tiszta lesz tőle, hogy ha az ujjukat végig húzzák a fogunkon nyifog mint a tiszta üveg - és ez persze nekik vicces nekem öröm ,mert más fogkrémmel még nem sikerült ilyen tisztára mosatni a fogacskáikat!
-
15. A véleményt hozzáadta:
SCHNEIDER ESZTER
rá 04.01.2016
- Csak jót tudok mondani róla. Már a 3. napon elmulasztotta a fogíny vérzésem.
-
16. A véleményt hozzáadta:
GYURKÓ ESZTER ÉVA
rá 12.10.2015
- A gyerekeim nagy kedvence.:-) Nagyon szeretjük.
-
17. A véleményt hozzáadta:
SZUCS JULIANNA
rá 08.10.2015
- Tökéletes szájközérzete biztosít, kellemes, friss lehelet, azonnal a család kedvence lett.