56% KEDVEZMÉNY a második termék
Bemutatás
Segít a zsír, gyümölcs, kávé vagy tea által okozott foltok eltávolításában. Az oxigén tartalmú fehérítő az egyik legtermészetesebb megoldás. Megakadályozza a fehér ruhák beszürkülését, és a színes ruhák kifakulását is.
Elonyök és hatások
Eltávolítja a zsírok, gyümölcsök, kávé, vagy tea által okozta foltokat. Mindössze egy kiskanálnyi BioHAUS® oxigén alapú fehérítő problémamentesen távolíthatja el a kávé és tea foltokat. Akár 30°C-on is hatékony, és a mosás közben maradéktalanul feloldódik a vízben. Az oxigén alapú fehérítő 30°C és 95°C között hat. A mosás után megmaradó víz pedig nem szennyezi a környezetet.
Használati utasitás
Az 500 grammos kiszerelés 40 öblítéshez, azaz 20 mosáshoz elegendő. Az oxigén alapú fehérítőt csak a természetesen színezett textíliáknál használjuk. Gyapjúknál és a selyemnél mellőzzük az alkalmazását. Kerüljük a szemmel és bőrrel való érintkezést.
Összetevok
Oxigén alapú fehérítő; szóda; nátron; nátrium-citrát; nátrium-szulfát; cukoralapú felületaktív anyagok; fehérítőt aktiváló anyag
Elvárások és tanácsok
Eltávolítja a zsírok, gyümölcsök, kávé, tea által okozta foltokat.
VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon
Vélemény
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
-
-
1. A véleményt hozzáadta:
TÓTH ZOLTÁN
rá 31.01.2021
- Masszőrként heti 3-4 alkalommal mosok fehér cuccokat. Kipróbáltam ezt a fehérítőtőt is és emellett maradtam. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné a fehér ruháit valóban fehérnek látni.
-
2. A véleményt hozzáadta:
DAKÓ MIHÁLYNÉ
rá 05.07.2019
- Állandó használója vagyok ennek a terméknek is. Kiváló a fehér ruhákhoz és a szinesekhez is. A levegőben található oxigén által fehériti a ruhákat, a szineseknél gyönyörűek lesznek a szinek. Csak ajánlani tudom.