Fürdőtisztító oldat menta illóolajjal, Life Care® - Termék kód :975, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Fürdőtisztító oldat menta illóolajjal, Life Care® - Termék kód :975

Fürdőtisztító oldat menta illóolajjal, Life Care®

megszünteti a vízkőlerakódásokat

eltünteti a szappan és a víz okozta foltokat

fertőtlenít

Katalógus Ár
3649.98 HUF
Nettó mennyiség:
500 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Csempe és járólap tisztítására ajánlott. Higiéniailag érzékeny eszközök tisztításához, és a vízkőlerakódások eltávolításához is használható. Hatékonyan és gyorsan távolítja el a szappan, illetve a vízkőlerakódást.

Elonyök és hatások

A természetes összetevők és olajok kombinációja könnyedén távolítja el a szennyeződéseket a fürdőszobából.

Használati utasitás

Fújjuk a Life Care® fürdőszobai tisztítószert a megtisztítani kívánt felületre. Hagyjuk hatni kb. 1- 5 percig, majd öblítsük le vízzel. Bárhol is használjuk, előbb mindig teszteljük az anyag ellenálló képességét egy kevésbé feltűnő helyen. Ne használjuk márvány, mészkő vagy olyan felületek tisztítására, amelyeket kikezdhet a sav.

Összetevok

<5% nem-ionos felületaktív anyagok (cukor alapú felületaktív anyagok), illatanyag (borsmenta illóolaj *). További összetevők: víz, citromsav, tejsav, növényi zsírsav. *Az összetevők 0,1%-a ökológiai gazdálkodásból származik, és 100%-a természetes eredetű.

Elvárások és tanácsok

A Life Care® fürdőszobai tisztítószer gyorsan és hatékonyan távolítja el a szappan és víz által keletkező foltokat és a vízkőlerakódásokat.
VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  BAJKÓ DÓRA  rá 08.06.2022
  • Nagyon hatékony, az egyik kedvencem lett a fürdőszobai tisztítószer. Már első alkalommal is látványos érezhető hatása van, tisztaság és kellemes mentolos illat marad utána.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  VALKÓ OTTÓNÉ  rá 12.10.2017
  • Én is csatlakozom az előtte levőhöz. Valóban Nagyon szépen tisztít, és nem mellékes az sem hogy nincs semmilyen irritáló hatása.
   Csak ajánlani tudom.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  GEBER MARIA  rá 14.03.2017
  • A fürdőszobai tisztítószer a kedvencem. Csak befújom a kádat, mosdót, csempét, csaptelepeket. Hagyom hatni kicsit a szert, szivaccsal áttörlöm, öblítem és már kész is vagyok. Csillog-villog minden a fürdőben, mikor ezzel a tisztítószerrel áttakarítom a berendezéseket.