EchinaPlus ekináceával, propoliszal és C vitaminal, Life Care® - Termék kód :856, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

EchinaPlus ekináceával, propoliszal és C vitaminal, Life Care® - Termék kód :856

EchinaPlus ekináceával, propoliszal és C vitaminal, Life Care®

természetes megoldás megfázásnál

erősíti az immunrendszert

az egész család használhatja

azonnal hat

Katalógus Ár
3490.00 HUF
Nettó mennyiség:
50 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A EchinaPlus ekináceával, propoliszal és C vitaminal, Life Care®, az immunrendszer elsőszámú támogatója, a meghűlések természetes ellensége. A EchinaPlus ekináceával, propoliszal és C vitaminal, Life Care® olyan táplálékkiegészítő, amely az echinacea, a propolisz és a csipkebogyóból kivont C-vitamin hármasának köszönhetően, szinergikus hatású. Természetes megoldás, amely segít a légzőszervek egészséges működésében. Emellett az immunrendszer optimális működésének támogatásáról is ismert. A termékben a már felsorolt összetevők mellett, egy nagyon különleges hatóanyag is megtalálható. A Larix fakéreg folyékony kivonata, a Larix laricina – (amerikai vörösfenyő). Ez egy olyan forradalmi kivonat, amely világszerte ismert és elismert az immunrendszer rendkívüli támogatójaként.

Elonyök és hatások

A Larix Laricina (amerikai vörösfenyő) Kanada és Amerika hegyvidékein őshonos. Már az őslakosok is használták különféle kisebb sebek, sérülések, vágások, valamint meghűlés, artritisz és különböző fájdalmak enyhítésére. Napjainkban a kivonat erőteljes hatását olyan vírusok, megfázások ellen hasznosítják, amelyek megboríthatják a szervezet egészséges működését.
Az echinacea különösen hatékony bronchitis, vírusos fertőzés, torokgyulladás esetén. A csipkebogyó természetes vitamin, amely megnöveli a vérerek ellenálló képességét. A propolisz természetes antibiotikum, amely megsokszorozza (40x) a szervezet fertőzések elleni védekezőképességét, ezzel hatékonyabb, mint bármilyen más összetevő.

Használati utasitás

Naponta 1-3 alkalommal 1 tasakkal fogyaszthatunk belőle. Öntsük egy tasak tartalmát 200 ml meleg vízbe, majd keverjük el és fogyasszuk el azonnal.
2 éves kor felett fogyasztható (1 tasak naponta) A termék akkor a leghatékonyabb, ha már a megfázás első tüneteinél alkalmazzuk.

Összetevok

10 tasak (50 g); 1 tasak tartalma: Izomalt (tömegnövelő szer), 100:1 arányú hidroalkoholos száraz kivonat a csipkebogyó (Rosa canina) terméséből, 50%-os 1000 mg-os C-vitamin ( 625% RDA), ResistAid™ 500 mg (Larch arabinogalactan / Larix laricina kéreg vizes kivonata / Larix occidentalis), 200 mg echinacea hidroalkoholos száraz kivonat (Echinacea purpurea), szódabikarbóna (savszabályozó), 50 mg propolisz száraz kivonat (gumiarábikus, cukor és szilícium-dioxid alapú), cinkglukonát, amely 7 mg cinket (70% RDA) tartalmaz, valamint erdei gyümölcs aromát, Stevia rebaudiana levelet összesen 85% stevioglikoziddal (természetes édesítőszer), kolloid szilícium-dioxid (sűrűsödésgátló szer).

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22250/2019

Elvárások és tanácsok

VEGETÁRIÁNUS
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  ERZSÉBET VASTAGNÉ GANGL  rá 17.01.2020
  • Mikor a nátha miatt kínoz a fejfájás és rossz a közérzetem megiszok egy tasakkal és rövid időn belül jobban érzem magam. Téli időszakban mindig van itthon. Az egész család imádja mert tényleg igazi csodaszer és az íze is jó!
  • 2. A véleményt hozzáadta:  KAISERNÉ GÖDÖNY ERZSÉBET  rá 08.12.2019
  • Erről a termékről azért írok véleményt mert több mint két évvel ezelőtt ez miatt léptem be a Life Care. Az előadás alatt majd megfuladtam a köhögéstől és kaptam egy tasak tartalmát meleg vízben és megittam akkor végig tudtam ülni az előadást köhögés nélkül majd otthonra is kaptam egyet este megittam és reggelre már egész jól lettem azóta is ajánlom mindenkinek ilyenkor téli időszakban nem hiányozhat egy háztartásból. Köszönöm szépen ezt a fantasztikus terméket.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  ANTAL LAJOSNÉ ANNAMÁRIA  rá 13.05.2018
  • Ez nagyon jo termek en mar kiprobaltam probaljak meg mindenki mert jo nagyon.
  • 4. A véleményt hozzáadta:  NÉMETINÉ SZUNYOGH ANNAMÁRIA  rá 13.09.2017
  • Szuper ez a termék és tényleg hat.Lányomnak a vírus ellen is hatott és a náthára is nagyon jó.Nekem utána ki dugult az orrom és jobban lettem.Lerövidíti a nátha idő tartamát.Akrauter köptetővel együtt még jobb,mivel az a torok és nátha okozta szájpadlási fájdalmat azonnal elmulasztja.Édesanyámnak a a torok fájdalmát neki van mandulája elmulasztotta,1 tasak echinácia és a köptető 1 nap alatt.