Deo Roll-on, BIO kamillával és rozmaringgal, Life Care® - Termék kód :4544, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Deo Roll-on, BIO kamillával és rozmaringgal, Life Care® - Termék kód :4544

Deo Roll-on, BIO kamillával és rozmaringgal, Life Care®
60% KEDVEZMÉNY a 2-ik Life Care

nem tartalmaz alumíniumszármazékot

nem tartalmaz mesterséges színezéket

megnyugtatja a bőrt szőrtelenítés után

kellemes és friss illat jellemzi

fertőtlenít

Katalógus Ár
2290.00 HUF
Nettó mennyiség:
50 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

60% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A Deo Roll-on, BIO kamillával és rozmaringgal, Life Care® biológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származó gyógynövényekben gazdag recept alapján készült, amely szőrtelenítés után megnyugtatja a bőrt, és kellemes illatot kölcsönöz neki. A BIO Life Care® Deo Roll-on megszünteti az izzadással járó kellemetlen szagokat. Alumíniumszármazékokat, és mesterséges színezéket sem tartalmaz.

Elonyök és hatások

Hidratálja és óvja a hónalj érzékeny bőrét. Fertőtlenít, nem zárja el a pórusokat, és megelőzi a baktériumok kialakulását.

Használati utasitás

Szükség szerint, a tiszta bőrön mindennap alkalmazhatjuk. Hidratálja és védi a hónalj érzékeny bőrét. Fertőtlenít, nem zárja el a pórusokat, meggátolja a baktériumok elterjedését. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Várandós és szoptatós anyukák is bátran használhatják.
Nekik viszont ajánlott először egy kisebb bőrfelületen kipróbálni a terméket, majd amennyiben nem tapasztalnak semmilyen mellékhatást, akkor a kezelni kívánt teljes bőrfelületre fel lehet vinni. Ez azért fontos, mert a terhesség ideje alatt van, akinek a bőre érzékenyebbé válik.

Összetevok

Aqua, Alcohol Denat., Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Triethyl Citrate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Mentha Piperita Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis Extract*, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Linalool, Citral, Limonene. *ingredients from controlled organic cultivation.

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  ANTAL IRÉN  rá 29.06.2021
    • Nagyon tetszik a termék.
    • 3. A véleményt hozzáadta:  RAVASZ MYRTIL  rá 11.12.2019
    • Az egyik kedvenc szépségápolási termékem a LifeCare-től. Nem ragad, nem hagy foltot és valóban izzadásgátló, ráadásul finom, friss illattal. Csak ajánlani tudom.
    • 4. A véleményt hozzáadta:  KISS MARIANN  rá 25.11.2019
    • Én mindig is izzadós fajta voltam, és mindenfélét kipróbáltam már a tartós hatás érdekében, de soha ilyen jót nem találtam korábban! Izzadni izzadok tőle- még jó! Tisztuljon a rendszer!- de nincs kellemetlen szag, sőt friss illatom marad szinte egész nap!!!
    • 5. A véleményt hozzáadta:  MOLNÁR ZSOLTNÉ BALOG VALÉRIA  rá 07.10.2019
    • Nagyon kellemes mind az illata, mind a hatása. Soha nem fogyhat ki nálam. Elég sokáig kitart. Nekem elég napi egyszeri használat. Nem hagy foltot a ruhán. Évek óta nem tudom elképzelni, hogy mást használjak.
    • 6. A véleményt hozzáadta:  VÁRADINÉ TIBA HAJNALKA  rá 22.03.2018
    • Nemrég próbáltam ki, és nem csalódtam! Nagyon jó illata van, nem fogja meg a ruhát, hamar megszárad, nem lesz ragadós érzés utánna!
    • 7. A véleményt hozzáadta:  SZILÁGYI ILONA  rá 19.03.2018
    • A változókor utáni kellemetlen izzadás okozta szagot megszünteti nálam, hosszan tart és nagyon kíméletes a bőrrel. A tini unokám sportol és nagyon elégedett vele.
    • 8. A véleményt hozzáadta:  KECSKÉSI KATALIN  rá 22.04.2015
    • Nagyon jó és tartós illata van, nem hagy ragadós érzést. Én mióta beléptem csak ezt használom.