BioHaus® mosogatószer vadrózsa és citromfű illattal - Termék kód :9388, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

BioHaus® mosogatószer vadrózsa és citromfű illattal - Termék kód :9388

BioHaus® mosogatószer vadrózsa és citromfű illattal
BioHaus® mosogatószer vadrózsa és citromfű illattal - Kód 9388 Life Care

nem okoz bőrallergiát

hatékony koncentrátum

bőrgyógyászatilag tesztelt termék

Katalógus Ár
2290.00 HUF
Következő értéktől leárazva
2490.00 HUF
Nettó mennyiség:
500 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

BioHaus® mosogatószer vadrózsa és citromfű illattal, amelynek köszönhetően az edények tisztává és ragyogóvá válnak. A bőrrel kíméletes, ezért az érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Hatékony, dermatológiailag tesztelt koncentrátum.

Elonyök és hatások

BioHaus® mosogatószer vadrózsa és citromfű illattal megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi és bőrgyógyászati követelményeknek. Az összetevőkből (burgonya, kukorica, cukornád, cukorrépa, kókusz és pálmamagolaj) kivont cukortenzidek, amelyeket a kókuszdió és a pálmamagból kivont néhány zsíralkohol szulfáttal kombináltak, aktív tisztítószerek és kitűnő bőrgyógyászati tulajdonságokkal rendelkeznek. Sokoldalú és biológiailag könnyen lebomló termék.

Használati utasitás

Az adagoló segítségével könnyedén adagolható. Egy csepp (2ml) is elegendő. A zsírosabb, szennyezettebb edényeknél használjunk 4 ml-t. Könnyen leöblíthető.

Összetevok

anionos felületaktív anyagok (növényi zsíralkohol-szulfátok és mosódiók), nem ionos felületaktív anyagok nemionos felületaktív anyagok (felület aktiv cukrok), <5% illatszerek (eszenciális citromfű olaj*) limonén, geraniol. Ökológiai gazdálkodásból Más összetevők: viz, etanol, konyhasó, mosódió kivonat, tejsav.

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  BÖGYÖS GYULÁNÉ NYERS KATI  rá 31.05.2020
    • Mostanában eléggé előtérbe kerültek a BIO kiskertek ... Sokat olvasok róluk, próbálok én is hasonló módon zöldséget, gyümölcsöt termeszteni. Az idén rengeteg a levéltetű! Irják a facén a csoporttagok, hogy eléggé elterjedt házias védekezés ha fél liter vizet 3 ek mosogatószerrel összekeverek. Ezzel a mosogatószerrel még annyi kritikám sincs, mint az egyebekkel, hisz természetes, vegyszermentes. Kipróbáltam ... Csodásan megölte pár óra alatt a levéltetű kolóniát a vadrózsa ágakon! Máris rendelem a következő flakonnal.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  KOCSIS JUDIT  rá 05.04.2019
    • Nagyon szeretem ezt a mosogatószert, már több hónapja ezt használom. Egy csepp is elég, nagyon jó zsíroldó!