BioHAUS® mosogatószer - ECOCERT minősítéssel, 125 ml - Termék kód :940, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

BioHAUS® mosogatószer - ECOCERT minősítéssel, 125 ml - Termék kód :940

BioHAUS® mosogatószer - ECOCERT minősítéssel, 125 ml
BioHAUS® mosogatószer - ECOCERT minősítéssel, 125 ml - Kód 940 Life Care

nem okoz bőrallergiát

bőrgyógyászatilag tesztelt termék

hatékony koncentrátum

Katalógus Ár
830.00 HUF
Nettó mennyiség:
125 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Hatékony koncentrátum. Speciális, környezetbarát összetétel, amelynek köszönhetően hatékony a zsíros szennyeződésekkel szemben. Búzafehérje kivonatának köszönhetően bőrbarát termék.

Elonyök és hatások

A BioHAUS® BIO mosogatószer környezet és bőrbarát, valamint a tisztítóereje is kivételes. Az összetevőkből (burgonya, kukorica, cukornád, cukorrépa, kókusz és pálmamagolaj) kivont cukortenzidek, amelyeket a kókuszdió és a pálmamagból kivont néhány zsíralkohol szulfáttal kombináltak, aktív tisztítószerek, és kitűnő bőrgyógyászati tulajdonságokkal rendelkeznek. Sokoldalú és biológiailag könnyen lebomló termék.

Használati utasitás

Az adagoló segítségével könnyedén adagolható. Egy csepp (2ml) is elegendő. A zsírosabb, szennyezettebb edényeknél használjunk 4 ml-t. Könnyen leöblíthető.

Összetevok

≥5% <15% nem ionos felületaktív anyagok, anionos felületaktív anyagok, <5% illatanyagok (esszenciális citromolaj*), citral; További összetevők: víz, növényi alkohol, konyhasó, tejsav, glicerin, citromsav, búzafehérje. *az összetevők 0,1%-a organikus gazdálkodásból származik. Az összetevők 100%-a természetes eredetű.

Elvárások és tanácsok

Hatékony koncentrátum. Speciális, környezetbarát összetétel, amelynek köszönhetően hatékony a zsíros szennyeződésekkel szemben. Búzafehérje kivonatának köszönhetően bőrbarát termék.
VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Nincs egy vélemény sem hozzáadva. Adja hozzá Ön az elsot
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.