BioHAUS® folyékony mosószer - ECOCERT minősítéssel - Termék kód :910, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

BioHAUS® folyékony mosószer - ECOCERT minősítéssel - Termék kód :910

BioHAUS® folyékony mosószer - ECOCERT minősítéssel
BioHAUS® folyékony mosószer - ECOCERT minősítéssel - Kód 910 Life Care

nem okoz allergiás reakciót

erős tisztítóerő jellemzi

a ruhák puhábbá válnak

a puhák könnyen vasalhatóvá válnak

Katalógus Ár
4290.00 HUF
Nettó mennyiség:
1000 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Bármilyen keménységű vízben hatékony. Kivételesen kíméletes a bőrrel, és tisztító hatása is páratlan. Akár már 20 fokon is eltünteti a makacs foltokat. A ruhák bársonyos tapintásúak és könnyen vasalhatóak lesznek. Biológiailag könnyen lebomlik.

Elonyök és hatások

A diókivonatból, a természetes olajból, valamint zsíralapú növényi összetevőkből álló folyékony mosószer, kíméli a bőrt, és fantasztikus mosóereje van. A ruhák puhábbá és könnyen vasalhatóvá válnak. A benne lévő aktív hatóanyagok biológiailag könnyedén lebomlanak. Nátrium-só tartalmának köszönhetően, ez a folyékony BIO mosószer bármilyen lágy vagy kemény vízben jó hatásfokkal bír. Megakadályozza, hogy a szennyeződések újra könnyen megjelenjenek a ruhákon. A szacharinos termékek által erjesztett citromsav, alacsony hőmérsékleten is lágyítja a vizet, és hozzájárul a pH-érték optimális értékének a fenntartásához.

Használati utasitás

Használat előtt felrázandó! Bármilyen keménységű vízhez ajánlott. Kézi mosásnál: 5 liter vízhez 10 ml szert tegyünk. Gépi mosásnál: 30-75 ml-t. A választott mennyiség a víz kéménységétől, illetve a ruha szennyezettségétől is függ.

Összetevok

≥5% <15% anionos felületaktív anyagok (szappan, diókivonat, növényi zsírok, alkohol-szulfátok), <5% nem ionos felületaktív anyagok (cukor alapú felületaktív), szappan (szappan, növényi olaj*), illatanyagok (levendula illóolaj*), linalool. További összetevők: víz, nátrium-só, borostyánkősav, etanol (növényi-alkohol), citromsav, xantángumi, tejsav, búza fehérjék. *A termék összetevőinek 0,3%-a organikus gazdálkodásból származik. 97%-a pedig természetes eredetű.

Elvárások és tanácsok

Kíméli a bőrt, és akár már 20 fokon is kiváló tisztítóerő jellemzi. A ruhák nagyon puhává és sokkal könnyebben vasalhatóvá válnak. Biológiailag könnyen lebomlik.
VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  TÓTH ZOLTÁN  rá 31.01.2021
    • Sok éve már, X mosószert használtam a színes ruháimhoz. Az is jó volt, de amikor ezt kipróbáltam, eldöntöttem, mostantól inkább ezt választom. Nem csak az ára jobb, de a ruhák is puhábbak ezzel mosva.