BioHAUS® „Baba és mama” folyékony mosószer mosódióval - Termék kód :959, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

BioHAUS® „Baba és mama” folyékony mosószer mosódióval - Termék kód :959

BioHAUS® „Baba és mama” folyékony mosószer mosódióval
Akár  60% KEDVEZMÉNY a 2-ik Life Care

kíméli a csecsemők és a gyermekek bőrét

kellemes illatú

a ruhákat puhává és selymessé varázsolja

megőrzi a ruhák eredeti színét

Katalógus Ár
5589.99 HUF
Nettó mennyiség:
1500 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Akár 60% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

A BioHAUS® „Baba és mama” folyékony mosószer mosódióval abszolút bőrbarát, amely speciális összetevőinek hála a legmagasabb igényeket is kielégíti, ezért a te kisbabád bőrének is megfelel. Természetes módon tisztítja és illatosítja a színes ruhákat. Kíméli a szövetet, és a legmakacsabb foltokat is eltávolítja.

Használati utasitás

Ajánlott minden típusú (selyem, gyapjú, műszál) színes ruha gépi (30, 60, 90 fok) vagy kézi mosásához. Külön öblítő használata nem szükséges. Természetesen bársonyossá teszi a ruhákat.

Összetevok

20% növényi szaponin organikus mosódióból, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, illatanyag: esszenciális kamilla-illóolajkeverék.

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Tanusítványok

• Austria BIO Garantie

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  ZOLNAI SZILVIA  rá 17.04.2018
    • Szines ruhákat/selyem, műszál, gyapjú/mostam vele, kézzel és géppel. Mindkét esetben tökéletesen tiszták lettek a ruhák, gyönyörűen élénkitette a szineket, s pl. a tavaszi Giox kabátomnak, de a többi ruhadarabnak is bársonyos, selymes fényenye lett. Nagyon meg vagyok vele elégedve, öblitőt nem használtam, s még a gépből kiszedve is, alig voltak gyűröttek a ruhák, nem kellett vasalnom őket.