BioHAUS® folttisztító szappan - Termék kód :952, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

BioHAUS® folttisztító szappan - Termék kód :952

BioHAUS® folttisztító szappan
BioHAUS® folttisztító szappan - Kód 952 Life Care

természetes enzimeket tartalmaz

nagy tisztítóerő jellemzi

antibakteriális hatású

Katalógus Ár
1690.00 HUF
Nettó mennyiség:
100 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Hatékonyan távolítja el a gyümölcs, vér, zsír, tinta és albumin foltokat a természetesen színezett (nem festett) anyagokból. Természetes enzimeket és természetes ökörepe kivonatot tartalmaz, amely kioldja a zsírt és az albuminokat az anyagokból.

Elonyök és hatások

Intenzív tisztító és antibakteriális hatással rendelkezik.

Használati utasitás

Nedvesítsük be a foltot, majd a felületet szappannal tisztítsuk meg, és hagyjuk hatni. Ezután bő vízzel mossuk le a felületet, vagy mossuk ki a ruhát. Esetleg egy puhább körömkefével is megsúrolhatjuk.

Összetevok

30 % szappan (pálmaolaj és kókuszdiószappan, amely részben ellenőrzött biológia gazdaságból származik), <5% anionos felületaktív anyagok, illatanyagok, limonén. További összetevők: víz, glicerin, ökörepe (szilárdító anyag), nátrium-klorid, nátrium-tioszulfát, klorofil

Elvárások és tanácsok

Intenzív tisztító és antibakteriális hatással rendelkezik.

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  DEÁK IBOLYA  rá 14.11.2017
    • Egyik kedvencem - a sok közül - ez a termék. A kényes foltokat is maradéktalanul eltávolítja. Tegnap épp a lányom alapozós nyakú ingét tisztítottam ki vele, tökéletesen. Talán két percet hagytam állni és langyos vízzel dörzsöltem a nyakon, galléron lévő hosszanti csíkot. Ami folt, neki nem akadály. Nem hiányozhat a háztartásból!
    • 2. A véleményt hozzáadta:  GEBER MARIA  rá 14.03.2017
    • Ez egy nagyon szuper termék. A szappan segítségével régi beszáradt foltokat is sikerült eltávolítanom a ruhákból. Vörösbor, vér, de még tintafolt sem akadály , mióta használom a folttisztító szappant. A foltot bevizezem kissé, bedörzsölöm a szappannal, hagyom 15-20 percet, majd beteszem a mosógépbe és a többi ruhával együtt mosom a foltos ruhát is. Gyönyörűen, folt mentesen veszem ki a gépből.