ActiveSalicin, fehér fűzfakéreg-kivonattal, Life Care® - Termék kód :7042, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

ActiveSalicin, fehér fűzfakéreg-kivonattal, Life Care® - Termék kód :7042

ActiveSalicin, fehér fűzfakéreg-kivonattal, Life Care®

természetes gyulladáscsökkentő

csillapitja az izomfájdalmakat és csökkenti a gyulladást

kezeli a megfázás és influenza tüneteit

Katalógus Ár
4490.00 HUF
Nettó mennyiség:
12.70 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A gyulladás a szervezet válasza egy „agresszióra”. Számos oka lehet. Például allergia, izomtrauma vagy ízületi bántalom is okozhatja.
A ActiveSalicin, fehér fűzfakéreg-kivonattal, Life Care® természetes termék mely a szervezet megfelelő működését biztositja. A természetes összetevők mint a fehérfűz és az indiai tömjén helyileg hatnak és az izületekben jelentkező kényelmetlen jelenségeket megelőzi. A szalicin, a fehér fűz aktiv anyaga, hozzájárul az izületek jól működéséhez, tonizáló és növeli a szövetek regenerálódásának képességét.

Elonyök és hatások

ActiveSalicin, fehér fűzfakéreg-kivonattal, Life Care® gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően legyőzi a fejfájást, a megfázást és az influenzat, az izomlázt, a reumás megbetegedéseket és segit a gyulladások csökkentésében.

Használati utasitás

1-2 kapszula / nap. 16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Fénytől távol tárolandó, hűvös száraz helyen. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Fogyasszuk a tartályon jelzett, ajánlott időpontig. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz. Összetevők/ kapszula: Omega 3 és Omega 6 –100 mg*, Fehér fűz kéreg kivonat (Salix alba) 100 mg*; Kurkuma kivonat (Curcuma longa) 50 mg*; Indiai Tömjén kivonat (Boswellia serrata) 50 mg*; Macskakarom kivonat (Uncaria tomentosa) 50 mg* ; Magnézium citrát 50 mg -13% az NRV; Magnézium citrátot 10 mg -13% az NRV; Cink glükonát 5 mg - 50% az NRV; Szelénium 50 mcg - 91% az NRV. Más összetevők: átlátszó cellulóz kapszulák, Magnézium stearát. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/-10 %.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22249/2019

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  LIKI ZSOLTNÉ MARICA  rá 23.01.2021
  • Nekem a nyakam és vállaim fájtak a sok ülőmunkától. Ez a termék volt az egyik ami segített ebből végleg meggyógyulni. Mindenkinek ajánlom izületi vagy egyéb gyulladást észlel a szervezetébe. De minden terméket legalább 3 hónapig kell szedni a jobb és tartós hatás érdekébe.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  DIÓSZEGI JUDIT  rá 11.11.2020
  • Nagyon jó kapszula. Gyorsan megszünteti a megfázás tüneteit. Mindig jó, ha van itthon.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  ÁCS CSILLA  rá 13.05.2019
  • Visszér gyulldás esetén kiválóan alkalmazható a gyulladás csökkentésére, és a gyulladt erekben a trombozis kialakulásának megelőzésére.
  • 4. A véleményt hozzáadta:  RÁKOS ANNA ERIKA  rá 08.12.2018
  • ARCÜREGGYULLADÁS ... 3 nap alatt letudva
   Saját tapasztalatom:

   Sok sok évvel ezelőtt, hosszan tartó fejfájások kínoztak. Mivel a rengeteg fájdalomcsillapító ellenére sem szűntek, orvostól orvosig járva, végre kiderült, hogy krónikus arcüreggyulladásom volt. Évek óta nem volt vele gondom, de most egy megfázás után előjött újra. Erős fejfájás, az egész arcom minden millimétere fájt, az egész fogínyem, mintha az összes fogam egyszerre gyulladásban lett volna, a torkom, az egész nyakam fájt ... nagyon kellemetlen volt. Még szerencse, hogy a házipatikámban ilyen csodaszerekkel vagyok felszerelkezve, mint az AktívSalicin, és a Magic Roll. Sikerült 3 nap alatt letudnom, már nem fáj és feszít az egész fejem. Köszönöm, jól vagyok! A biztonság kedvéért még szedem pár napig...kívülről meg kenegetem még, ahol a legproblémásabb területek voltak. Most már ilyenkor sincs szükségem gyógyszerekre, mert abban a szerencsében van részem, hogy megismerhettem a #Lifecare termékeit. 💓💓💓
  • 5. A véleményt hozzáadta:  PRIHODA VIKTOR  rá 23.09.2018
  • Este 2 szemet majd reggel ismét 2 szemet bevéve gyorsan és hatékonyan megszüntette a megfázás tüneteit. Hihetetlen jól sikerült de ha megnézitek van is benne jó pár összetevő. Gratulálok!