SUPER WATER Oxigen Life – stabilizált oxigén - Termék kód :891, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

SUPER WATER Oxigen Life – stabilizált oxigén - Termék kód :891

SUPER WATER Oxigen Life – stabilizált oxigén
SUPER WATER Oxigen Life – stabilizált oxigén - Kód 891 Life Care

méregteleníti a szervezetet

óvja az immunrendszert

optimalizálja az anyagcserét

Katalógus Ár
20490.00 HUF
Nettó mennyiség:
60 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A SUPER WATER Oxigen Life, stabilizált oxigén molekulákat tartalmaz, amely az emésztőrendszerben szabadul fel, és oxigénnel tölti fel az egész szervezetet. Ez a termék az elektrolitikus molekulákat választja szét, amely nem mérgező, optimális és biztonságos megoldást nyújt, miközben oxigént szabadít fel molekuláris formában a szervezetben.

Elonyök és hatások

A folyékony étrend-kiegészítő stabilizált oxigénnel és ásványi anyagokkal méregtelenít és tisztít. Gátolja az anaerob baktériumok szervezetben való elszaporodását. Növeli a test energiaszintjét, és optimalizálja a vérkeringést.

Használati utasitás

12 éven felüliek naponta 3x20 cseppet, 9-11 éves kor között 3x10 cseppet, míg 5-8 éves kor között naponta 3x6 cseppet keverjenek el. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát.

Összetevok

20 csepp (egy adag) hatóanyag-tartalma: 17,6 mcg nátrium-klorid*, 32,72 mcg nátrium-karbonát (RDA < 15%), 32,72 mcg kalcium-karbonát (RDA < 15%), tisztított víz, ionizált (stabilizált) oxigén molekulák, q.s; RDA - javasolt napi bevitel, * - RDA nincs megállapítva.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22410/2019

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  SZILÁGYI ILONA  rá 19.03.2018
    • Sajnos káros szenvedélyem a dohányzás. Részt vettem egy szív és érrendszer vizsgálaton ahol a vér oxigén szintjét is mérték, ami 97% volt. Úgy gondolom nem kell komment hozzá, az eredmény magáért beszél.