Ránctalanító szemszérum, Lifting szemszérum Neodermyllel®, Life Care® - Termék kód :21198, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

Ránctalanító szemszérum, Lifting szemszérum Neodermyllel®, Life Care® - Termék kód :21198

Ránctalanító szemszérum, Lifting szemszérum Neodermyllel®, Life Care®
Ránctalanító szemszérum, Lifting szemszérum Neodermyllel®, Life Care® - Kód 21198 Life Care

serkenti a kollagéntermelést

fokozza az elasztintermelést.

hatása hasonló a kollagénes injekcióéhoz

nemzetközileg elismert összetevőt tartalmaz

valódi energiaforrás

Katalógus Ár
6690.00 HUF
Nettó mennyiség:
30 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A termék formulája Lipactive Inca Inchit tartalmaz, és Omega 3,6 illetve Omega 9 természetes zsírsavakban gazdag. Az eredmény pedig nem más, mint fiatalabb, selymes tapintású és egyenletes színű bőr, valamint csökkenő rácok.

Elonyök és hatások

A szérum Neodermylt® tartalmaz, amely bioenergia-forrásként helyreállítja a természetes kollagén- és elasztintermelést. A nem-injekciós kollagén és elasztin megfelelője. 2013-ban a legnagyobb kozmetikai kiállításon, az In-Cosmetics-en ”Gold Winner” díjat nyert a legjobb összetevő kategóriában.

Használati utasitás

Az arcbőr megtisztítása után mindössze néhányat cseppentsünk rá, majd addig masszírozzuk finoman, amíg a bőrünk magába nem szívja. A termék nem tartalmaz parabéneket, SLS-t, és szilikont.

Összetevok

Aqua, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Acacia Senegal Gum, Propanediol, Methyl Gluceth 20, Glycerin, PEG 32, Methyl Glucoside Phosphate Proline Lysine Copper Complex, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Squalane, Caprylic\Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Caprylate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Triethanolamine, Carbomer, Chlorophenesin, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Benzoate, Limonene, Hexyl Cinnamal.

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  NYÁRINÉ MAGDI  rá 07.07.2018
    • 2016-ban volt a műtétem és az azt követő kemoterápia miatt nagyon sokat, 20 kg-ot fogytam, amely rettentően megviselte az arcbőrömet is. A Life Care termékeit fél éve használom, a Biotissima lifting szérumot öt hónapja, és mellé a Hyaluron kollagén kapszulát is, azóta nem győzöm learatni a dicséreteket a családom és az ismerőseimnél, hogy mennyire jól nézek ki. Igen, ez a szérum amellett, hogy nagyon kellemes a bőrnek, a legmesszemenőbben segített is nekem, mert a bőröm friss, üde mint 40 éves koromban, pedig 60 plusz vagyok. Mindenkinek érdemes kipróbálni.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  GIESZINGER JÓZSEFNÉ  rá 27.03.2018
    • Lágy, selymes. Könnyű krém, akinek érzékeny a bőre, annak nagyon tudom ajánlani. A bőr a krém felvitele után is szellőzik, sima, üde az arcom tőle. Nagy mértékben javítja a bőr tónusát is, eltüntetve az apróbb bőrhibákat.
    • 3. A véleményt hozzáadta:  VIVIEN DANYI  rá 08.09.2017
    • Én is próbáltam és tényleg be vált gyönyörű sima az arcod ne hagyja ki