Pure Oregano Oil Kräuter® - Termék kód :4053, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Pure Oregano Oil Kräuter® - Termék kód :4053

Pure Oregano Oil Kräuter®
Pure Oregano Oil Kräuter® - Kód 4053 Life Care

exkluzív Vad Oregánó Olaj alapú formula

80% természetes Karvakrol

széles spektrumú hatás

belső/külső használatra

Katalógus Ár
6990.00 HUF
Következő értéktől leárazva
8990.00 HUF
Nettó mennyiség:
15 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

Kräuter® Tiszta Oregánó Olaj - a szervezet igazán természetes támogatója!
Kräuter® Tiszta Oregánó Olaj az Oregánó növény leveleiből nyert olaj számos hagyományos gyógyszer természetes alternatívája.

Elonyök és hatások

Ennek a természetes olajnak a tulajdonságai nagyrészt a karvakrol nevű hatóanyagnak köszönhetőek, amelynek sikerül semmisitenii a rossz baktériumokat az immunrendszerünkből.
A karvakrol nevű hatóanyagnak köszönhetően az exkluzív összetételű 80%-os karvakrolt tartalmazó Vad Oregánó Olaj, az egész szervezet szintjén hat, és belsőleg és külsőleg is alkalmazható.
Kräuter® Tiszta Oregánó Olaj - a csodálatos olaj a teljes szervezet egészségéért!

Használati utasitás

A Kräuter® Tiszta Oregánó Olaj csak vízben, oliva olajban, tejben, mézben vagy üdítőben felhígítva használható. A hígítási arány legalább 1:20 - 1:50 kell legyen (1:20 - oregánóolaj egy része/20 rész a hígítószer terméke, 1:50 - oregánóolaj egy része/50 rész a hígítószer terméke).
A Kräuter® Tiszta Oregánó Olaj széles körű lefedettséggel rendelkezik:
Paraziták: 1 csepp Kräuter® Tiszta Oregánó Olajat - összekeverünk 1 csepp szerves kókuszolajjal (tartsa a nyelv alatt néhány percig, majd öblítse ki a szájüreget).
Kandida: 1-3 csepp Kräuter® Tiszta Oregánó Olajat - összekeverünk vízzel vagy természetes gyümölcslével (a nyelv alatt tartjuk).
Orrmelléküreg-gyulladás: 1 csepp Kräuter® Tiszta Oregánó Olajat - összekeverünk 1/4 teáskanál sóval, 1/4 teáskanál nátrium-hidrogén-karbonátottal (egy csésze felforralt és desztillált vízben - az orrüreg kimosása).
Rossz illatú légzés, lepedék és baktériumok, amelyek fogszuvasodást okoznak: 2 csepp Kräuter® Tiszta Oregánó Olaj (közvetlenül a fogkefén).
Kézi fertőtlenítőszer: 10 csepp Kräuter® Tiszta Oregánó Olajat - összekeverünk 2 evőkanál Kräuter® Shea vajat, amely a szövetek regenerálódását segíti elő, kódja 4019, szobahőmérsékleten tárolva (pár cseppet belemasszírozunk a bőrbe).
Rovarok: egy oldatot készítünk, amelynek egy része Kräuter® Tiszta Oregánó Olaj - 3 része Kräuter® masszázs mandulaolaj, 4610 kód (bőrre vagy kültéri bútorokra alkalmazzuk).
Hajhigiénia (korpásodás): 1-2 csepp Kräuter® Tiszta Oregánó Olaj (beletesszük a hajsampon adagba).
Maszk mycosis által érintett fejbőrre: 3-4 csepp Kräuter® Tiszta Oregánó Olajat - adunk hozzá egy hajmaszkadagba (hetente alkalmazzuk, amíg a tünetek nem javulnak).
Aknés bőr: 3-4 csepp Kräuter® Tiszta Oregánó Olaj (belekeverjük az arckrémbe).

Összetevok

Oreganoolaj 100% BIO.

Elvárások és tanácsok

A Kräuter® Tiszta Oregánó Olaj csak vízben, oliva olajban, tejben, mézben vagy üdítőben felhígítva használható. A hígítási arány legalább 1:20 - 1:50 kell legyen (1:20 - oregánóolaj egy része/20 rész a hígítószer terméke, 1:50 - oregánóolaj egy része/50 rész a hígítószer terméke).
Figyelem: Ellenjavallt terhesség és szoptatás alatt. Nem ajánlott 16 év alatti gyermekek számára. Kerülje a szembe jutást és a nyílt sebekkel való érintkezést. Tartsa hűvös helyen.

Vélemény

Nincs egy vélemény sem hozzáadva. Adja hozzá Ön az elsot
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.