Napraforgómagból készült lecitin, lágy kapszula, Life Care® - Termék kód :7095, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Napraforgómagból készült lecitin, lágy kapszula, Life Care® - Termék kód :7095

Napraforgómagból készült lecitin, lágy kapszula, Life Care®
Napraforgómagból készült lecitin, lágy kapszula, Life Care® - Kód 7095 Life Care

elősegíti a kognitív funkciót

energiát nyújt a szervezetnek

növeli a koncentrációs képességet

hozzájárul a szellemi teljesítmény növeléséhez

segíti az idegrendszer optimális működését

Katalógus Ár
3790.00 HUF
Következő értéktől leárazva
4990.00 HUF
Nettó mennyiség:
15 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A lecitin a növényi és állati szövetekben található zsíros anyagok csoportja, amely fontos szerepet játszik a szervezet egészségének megőrzésében.

A lecitin legnépszerűbb fajtája közé tartozik a szójalecitin, a tojássárgájából és a napraforgómagból kinyert lecitin. Természetesen olyan élelmiszerekben is megtalálható, mint a hús, a tenger gyümölcsei, a tejtermékek, a zöldségek és a hüvelyesek.

Elonyök és hatások

A Napraforgómagból készült lecitin, lágy kapszulák, Life Care® étrend-kiegészítő segíti az agy tanulási és memóriafolyamatait, valamint az idegrendszer megfelelő működését. A napraforgómagból készült lecitin támogatja az intellektuális erőfeszítést, táplálja az idegsejteket, és olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a test működéséhez és fejlődéséhez. Különösen a következő tápanyagokat tartalmazza: kalcium, kálium, foszfor, vas, kolin, inozitol, Omega-3 zsírsavak és Omega-6 zsírsavak.

A lecitin fő előnyei

>> Javítja a kognitív funkciókat, és támogatja a memóriát >> Fizikai és mentális stressznél szabályozza a kortizol (stresszhormon) szintjét >> Energiával tölti fel a szervezetet, és javítja a fizikai és szellemi teljesítőképességet >> Támogatja az agy egészségét, hiszen a foszfatidil-szerin részt vesz az idegi kapcsolatcserében

Használati utasitás

naponta két kapszula javasolt. Lehetőleg étkezés közben fogyasztandó. Szedése kizárólag 16 éves kor felett ajánlott. Ne lépjük túl az ajánlott napi adagot. A hagyományos étrend nem helyettesíthető ennek az étrend-kiegészítőnek az alkalmazásával. A csomagoláson feltüntetett dátumig fogyasztható. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen, fénytől és nedvességtől védve tárolandó.

Összetevok

30 darab zselatin kapszula / doboz- 22,5 g

Egy kapszula tartalma: 500 mg napraforgómagból kivont lecitin- NRV*. További összetevők: 150 mg zselatin, 75 mg glicerin, 25 mg tisztított víz. NRV - Ajánlott napi vitamin- és ásványianyag beviteli referenciaértékek – az 1169/2011 EU-rendeletnek megfelelően.* - Az NRV nincs meghatározva. Az összetevők eltérése +/- 10%.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 28534/2022

Elvárások és tanácsok

* A termék használatának hatásai személyenként változnak, és eltérhetnek a honlapon leírtaktól.
NEM tesztelték állatokon
Terhes és szoptató nők számára tilos

Vélemény

Nincs egy vélemény sem hozzáadva. Adja hozzá Ön az elsot
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.