Magic Oil olaj, Life Care® - Termék kód :4083, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Magic Oil olaj, Life Care® - Termék kód :4083

Magic Oil olaj, Life Care®
52% KEDVEZMÉNY a 2-ik Life Care

Több mint 30 eszenciális olaj gyógynövényekből

Széles lefedési spektrum

Azonnali hatás

Katalógus Ár
5489.99 HUF
Nettó mennyiség:
100 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

52% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

Magic Oil olaj, Life Care® egy csepp varázslat a relaxáláshoz, általános jóléthez, a lábak frissitéséhez, a levegő frissitéséhez a házban és a könnyű lélegzéshez.
Mivel sok olyan növényt tartalmaz melyek ismertek jótékony hatásuk miatt, azonnali és hatékony hatást gyakorol a jólétre és a természetes fényerőre a bőrön.
Magic Oil olaj, Life Care® az ideális megoldás a gyors és egész relaxáláshoz.

Elonyök és hatások

Magic Oil olaj, Life Care® varázslatos termék, ideális az egész családnak.
Az illóolajok koncentrált tartalma miatt, a több mint 30 gyógynövénynek köszönhetően a Magic Oilnak széles lefedési spektrummal rendelkezik. Különleges fontosággal rendelkezik 8 a több mint 30 gyógynövényből - BIO Olajbigyó, BIO Aloe Vera, BIO Rozmaring, BIO Levendula, BIO Narancs, BIO Citrom, BIO Zsálya és mirtusz, mindezeknek csodába illő hatásuk van a szervezetre.

Használati utasitás

Relaxálás - 2 csepp (bemasszírozás - a halántéknál)
Altalános jőlet - 3/10 csepp (masszírozzuk be a fájdalmas területet)
A lábak felfrissítése - 10/15 csepp (3 liter vízbe csepegtetve)
Relaxálás - 25/30 csepp (a fürdővízbe csepegtetve)
Levegő felfrissítése a lakásban - 4/5 csepp (a párásítóban vagy a speciális illatosító tartályban)
Kőnnyed légzés - 1/2 csepp (külsőleg - az orr körül).

Összetevok

Propylene Glycol, Olea Europaea Fruit Extract*, Triticum Vulgare Germ Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Lavandula Angustifolia Extract*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract*, Citrus Medica Limonum Peel Extract*, Salvia Officinalis Leaf Extract*, Myrtus Communis Leaf Extract*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Cymbopogon Nardus Oil, Melissa Officinalis Extract, Thymus Vulgaris Extract, Cupressus Sempervirens Extract, Betula Alba Leaf Extract, Juniperus Communis Extract, Hypericum Perforatum Extract, Achillea Millefolium Extract, Helichrysum Italicum Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Vaccinium Myrtillus Extract, Hedera Helix Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Extract, Parfum, Cinnamomum Zeylanicum Oil, d-Limonene, Linalool, Amyl Cinnamal, Cinnamal, Eugenol, Geraniol. *ingredients from controlled organic cultivation.

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  SIMONNÉ KOVÁCS ILDIKÓ  rá 09.09.2022
  • Kedvenc termékem ez az olaj,nagyon jó fájdalomcsillapító hatású. Megszüntetti a fejfájàsomat, derékfájásomat és még sorolhatnám. Bemaszirozom vele a fájdalmas területet és az nagyon gyorsan megszünteti a panaszomat.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  DAKÓ MIHÁLYNÉ  rá 02.12.2020
  • A Magic Oil, egy csodálatos termék. Nagyon sok féle fájdalomra ajánlott. Nagyon jó fájós lábakra, karokra, végül is az emberi testre bármilyen fájdalmat elmulaszt, vagy megkönnyit elvise!ni a fájdalmat. Nagyon hasznos légzési problémák könnyitésére, levegő frissítésére. Kiváló termék csak ajánlani tudom. A családom nagyon szereti.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  FÖLDI ZOLTAN  rá 07.03.2020
  • Nagyon közkedvelt a családunkban a Magic Oil! Rendszeresen használjuk diffúzorban! A szomszédom fájós vállát kentem be vele a délutáni órákban és este telefonált hogy szinte teljesen elmúlt a két hete fennálló fájdalom! Csak ajánlani tudom mert széles körű a felhasználása!
  • 4. A véleményt hozzáadta:  LOVÁSZNÉ TÓBEL KATALIN  rá 05.03.2020
  • A levegőpárásítóba (diffúzorba) téve pár csepp az egész szobát friss, de mégis nyugtató illattal árasztja el. Ajándékba kaptam az olajat, de ha elfogy biztosan rendelek.
  • 5. A véleményt hozzáadta:  OLÁH LAJOSNÉ  rá 02.03.2020
  • Egy fárasztó nap után, egy kád vízbe 25-30 csepp és mintha kicseréltek volna. Nagyon finom illata bejárja az egész lakást, felfrissítve a levegőt. Egyszerűen nagyszerű! Mindenkinek csak ajánlani tudom, próbálja ki és részesüljön e csodás terápiás olaj gyógyhatásaiban!
  • 6. A véleményt hozzáadta:  KISS BALÁZS  rá 19.02.2020
  • Az egész családunk nagyon szereti ezt a készítményt! A levegő frissítése néhány cseppel elérhető. Egy fáradt nap után egy kád vízbe 20-25 csepp és mintha kicseréltek volna. Azért szeretjük mert nagyon sokrétű a felhasználása és egy valóban hatékony, koncentrált termék. Ajánlom mindenkinek, próbálják ki.