C-vitamin, XXL- 1600 mg, Life Care® - hosszú felszívódás - Termék kód :7640, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

C-vitamin, XXL- 1600 mg, Life Care® - hosszú felszívódás - Termék kód :7640

C-vitamin, XXL- 1600 mg, Life Care® - hosszú felszívódás
C-vitamin, XXL- 1600 mg, Life Care® - hosszú felszívódás - Kód 7640 Life Care

LIMITÁLT KIADÁS - 120 tabletta

1600 mgos C viatmint tartalmaz

narancs izzel

BIO acerolát tartalmaz

hosszas felszivodás

Katalógus Ár
12990.00 HUF
Nettó mennyiség:
300 ml
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

„Amennyiben egy olimpián díjaznák a nélkülözhetetlen tápanyagokat, akkor ő végezne az élen. Nála értékesebb ugyanis nem található az egész földön. A C-vitaminnak két alapvető funkciója van. Erősíti az immunrendszert, és kiegyensúlyozza a pszichikai rendszert. Az összes betegség retteg tőle. A C-vitamin az immunrendszerben a baktériumok, vírusok és nem utolsósorban a szabad gyökök kérlelhetetlen ellensége. Úgy iszkolnak előle, mint a „gazella a leopárdtól”. A szabad gyökök esélytelenek a C-vitamin molekuláival szemben. Mivel ezek befolyásolják az öregedést és a halált, kijelenthetjük, hogy a C-vitamin a leghatékonyabb védelmezője a fiatalságnak.” (Lavinia Bratu Ceuta, nutricionista)

Elonyök és hatások

A C-vitamin, XXL- 1600 mg, Life Care® olyan táplálékkiegészítő, amely óvja a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Emellett segít fenntartani az immunrendszer optimális működését. Serkenti a kollagéntermelést, a vérerek védelme érdekében. Megvédi a sejteket az oxidációtól, nehezíti a rákos sejtek szaporodását. Védelmet nyújthat a skorbut ellen és gyógyíthatja azt. Segíti a vörösvérsejtek képződését. Szerepe van a koleszterin- és a cukorszint beállításában. Elpusztítja a felgyűlt méreganyagokat. Megakadályozza a sejtroncsolódást. Nélkülözhetetlen a szövetek és különféle szervek megfelelő működéséhez. A fehérje, szénhidrát és lipidek kémiai átalakulásában is szerepet vállal, valamint csökkenti a lábadozás idejét.

Használati utasitás

Napi fél tabletta ajánlott. 16 éven felüli személyeknek javasolt. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Fénytől távol tartandó, tárolja száraz és hűvös helyen. A normális étrend nem helyettesíthető ennek az étrend-kiegészítőnek az alkalmazásával. Fogyassza igény szerint, a csomagoláson feltüntetett időpontig. Ez a étrend-kiegészítő kisgyermekektől távol tartandó.

Összetevok

120 tablettás kiszerelés. Fél tabletta tartalma: C-vitamin (aszkorbinsav) - 800 mg, 25 mg kivonat Acerola Bio 17%. Egyéb összetevők: cellulóz; narancsíz, magnézium-sztearát .q.s.

További információk

MS/CRSPT engedély: Széria AB , Sz. 2361

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Nincs egy vélemény sem hozzáadva. Adja hozzá Ön az elsot
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.