Life Care termékek értéke Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Care termékek értéke

   

FONTOS! A Life Care által értékesített termékeket, kozmetikumokat, terápiás termékeket és tisztítószereket, amelyek a Kräuter®, a Biotissima® és a BioHAUS® márkanevet viselik, NEM TESZTELTÉK állatokon, és az Európai Parlament, valamint az Európai Tanács 2009. november 30-i 1223/2009 / EK rendeletének a kozmetikai termékekről szóló szabályozásának is megfelelnek.

 

A Life Care garantálja, hogy az általad használt termékek minőségiek és óvják a környezetet!

 

Az évek során a termékportfolió jelentősen megnőtt, és jelenleg több mint 500 terméket találsz a club.life-care.com weboldalon , amelyből több mint 300 a katalógusban is megtalálható. Cégünk folyamatosan nőtt, és nemcsak Romániában, hanem egész Európában is megjelent, így Románia és Kelet-Európa legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó cégévé váltunk, amely nemzetközileg és országosan hitelesített és BIO összetevőket tartalmazó termékeket forgalmaz.

 

A Life Care legfontosabb célja a hatékony, biztonságos és komfortot növelő termékek biztosítása. Ezt a szerves összetevők alkalmazásával érjük el, amelyeket testünk természetes módon elfogad és felismer. (A szerveztünk által felismert szerves DNS: szervek, vér, sejtek). Ez termékeink hatékonyságának és biztonságának "nagy titka".

Ebben a folyamatban nincsen szükség arra, hogy „hatékonyságnövelő” kémiai anyagokat adjunk hozzá a termékekhez. Bármely kémiai anyag vagy GMO (genetikailag módosított organizmus) hozzáadásával mérgező lerakódások keletkeznek, amelyet testünk csak nagyon nehezen tud kiválasztani. Ezért mellőzzük bármilyen kémiai vegyület vagy GMO (genetikailag módosított organizmus) felhasználását az összetevőink listáján.

Figyelembe véve azt, hogy egy nívós piacon tevékenykedünk, egyedi receptjeinket számos kísérlet mentén dolgozzuk ki, hogy megfeleljünk ügyfeleink "boldogságigényének" (látás, érzékelés, szaglás, állag, szín, stb...).

 

Folyamatosan fejlesztjük receptjeinket, hogy a nemzetközi szervek által jóváhagyott új összetevőkkel tovább javítsuk őket.

 

 

A Life Care® portfólió több mint 500 termékből áll, amelyek a 7 alapvető életterületet fedik le : egészség és immunitás, fogyás és méregtelenítés, táplálkozás és aktív élet, szépségápolás, üzletépítés és pénz, oktatás és személyes fejlődés, otthon higiéniája.

 

 

A Life Care® portfólió 7 saját márkát tartalmaz: Kräuter®, Life Impulse®, Biotissima®, Ganoderma for Life®, Meal Balance®, SUPER WATER®, BioHAUS®.

 

 

 

A Life Care® értékei

A Life Care® portfólióban olyan prémium termékek kaptak helyet, amelyeket a világ vezető kozmetikai termékeit, táplálékkiegészítőit és BIO mosószereit gyártó cégek fejlesztettek ki. Minőségüket olyan nemzetközileg elismert független minősítő szervezetek tanúsítják, mint az ECOCERT, a BDIH vagy a Román Egészségügyi Minisztérium.

 

A BDIH szabvány meghatározza azokat az összetevőket, amelyek a termékek összetételében szerepelhetnek, az engedélyezett tartósító folyamatokat, valamint azt is garantálja, hogy a termékeket nem tesztelték állatokon. Az "ellenőrzött és természetes kozmetikumok" BDIH koncepcióját meghatározó elvek a következők: természetvédelem - az alkalmazott nyersanyagok kinyerése mellett elvárás, hogy a természetbe minél kevésbé avatkozzanak bele, különös tekintettel az állatok védelmére. A növények es állatok örökítő anyagába való genetikai beavatkozás vagy manipulálása kizárt; A nyersanyagokat gondos folyamat során, kémiai reakciók nélkül alakítják késztermékekké.

A csomagolásnál törekedni kell a gazdaságosságra, és a környezetet is óvni kell. Az ellenőrzött természetes kozmetikumok nem tartalmazhatnak festékanyagokat és szintetikus tartósítószereket sem. Az alacsony allergiás potenciállal rendelkező összetevőket kell előnyben részesíteni. Az ECOCERT egy olyan szerves termékeket nemzetközileg ellenőrző és tanúsító szervezet, amely azt vizsgálja, hogy az adott szerves termék megfelel az európai jognak, a nemzeti és a nemzetközi biztonsági szabványoknak.

 

 

Az ECOCERT ® termékek nem tartalmaznak: ásványi olajokat, szilikont, emulgeálószereket, például PEG-et, parabéneket, szintetikus illatanyagokat, szintetikus anyagokat vagy különböző oldószereket.

A Life Care® termékek minden egyes összetevőjét gondosan választják ki és dolgozzák fel, hogy a szervezet számára maximális legyen a hatása. A Life Care® termékek természetes, szerves anyagokat, vagy 100%-ban BIO összetevőket tartalmaznak. Így jelentenek egészséges alternatívát az érzékeny vagy allergiás személyek szervezetének támogatásához, megvédéséhez.