Mit jelent BIO? Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Mit jelent BIO?

 

BIO  módon élni azt jelenti, hogy kiiktatunk minden mesterséges, kémiai vagy feldolgozott anyagot a környezetünkből. A szerves életmód a természetes választás arra, hogy mi, akik szeretjük az életet, és a lehető legegészségesebben szeretnénk élni, új szokásokat és mentalitást mutatunk, hogy az emberek egyre inkább tudatosak legyenek döntéseiket illetően.

Elhatároztuk, hogy egy határozott NEM-et mondunk a vegyszerekre, mert a családok és gyerekeink egészségére gondolunk, és nem szeretnénk károsítani a természetet.  Mert rájöttünk arra, hogy a körülöttünk történő dolgok milyen negatívan befolyásolhatják a közérzetünket.


BIO  a fogyasztott termékek összetevőinek származásával kezdődik.
BIO  gazdaságban nem alkalmaznak növényvédő szereket, műtrágyát és egyéb vegyi anyagot, amelyek felszívódnak és oly mértékben szennyezőek, mint például a gyári hulladékok. Az öko-gazdálkodás célja, hogy támogassa és óvja az ökoszisztémát és a bio elterjedését.


BIO  élet azt jelenti, hogy minden étel, kozmetikum vagy tisztítószer a természettel és szervezetünkkel összhangban van, és nem tartalmaz vegyi anyagokat.
A szerves élelmiszereknek nagyobb a tápanyagértékük, mint a hagyományos élelmiszereké, valamint sokkal finomabbak és laktatóbbak.


BIO  tisztítószereket természetes anyagokból állítják elő, nem károsítják a környezetet és a bőrünket. Nem okoznak allergiát vagy irritációt. A mindennapokban használt kozmetikumok komoly hatással vannak az ember legnagyobb szervére, azaz a bőrre. Amely képes arra, hogy mindent felszívjon, amivel csak érintkezik. Az az anyag, amely sokáig a bőrre kenve marad, felszívódik a faggyúmirigyekbe és a hajhagymákba, majd végül a vérkeringésbe. Így, bármilyen összetevő a krémekben, folyadékokban, gélekben, olajokban, stb., amiket használunk, a véren keresztül a szerveinkbe juthat.


BIO -szerves kozmetikumok csakis olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek természetes állapotban is megtalálhatóak, nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket és egyéb mérgező anyagokat. A hagyományos kozmetikumokkal szemben, gyártásukra szigorú szabályok vonatkoznak, hiszen ellenkező esetben a gyártó nem kapná meg a szerves minősítést. A  BIO -szerves termékek nem csak az emberre vannak jótékony hatással, hanem a természetre is. A szerves kozmetikumokat gyártók igyekeznek minél kevesebb csomagoló anyagot használni, és törekednek arra, hogy azok is biológiailag lebonthatók legyenek.
BIO  életmód szerves termékek beiktatását jelenti az élet összes területén, amit a Life Care minden partnere számára megpróbál elérhetővé tenni.

Ezen okok miatt,  BIO  a helyes választás!