Life Care, BIO embléma Europe Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Care, BIO embléma Europe

Life Care, a BIO név Europe
A 2005-ös éveben Life Care abszolút premierben egy új élet koncepciót és új típusú termékeket javasolt a paicnak Romániában, a szervezetre egészségesebb és a környezetre barátságosabb termékeket. BIO volt a Temesváron elindított kihívás a vegyszerekkel, mesterséges aromákkal és illatokkal telített piacon.
A BIO terület jogszabályozásának hiánya, az információ hiánya a szerves anyagokat és ezek jótékony hatását a szervezetre illetoen, mind egy lassú kezdethez vezetettek. Sot mi több, a természetes termékekkel való összetévesztés igazi problémát okozott a fogyasztókhoz szánt megfelelo üzenet továbbításában.
Azomban a Life Care folytatta a közönséget oktató kampányait, proBIO események szervezésébe fektetett, támogatta a civil szervezeteket külömbözo témákban, kezdve a öko-tól egészen az egészség témákig, és aktívan szerepelt a médiában, ahhoz, hogy minél jobban felkeltse a figyelmet a BIO jelenségre.
2008-ban a BIO már egy kiemelkedo téma volt, nem létezett olyan cikk vagy musor, amiben nem szerepelt volna ez a téma. Ugyanabban az idoben jelentek meg az elso versenytársak is a piacon, így nyilvánvaló volt, hogy a média révén, a Life Care elérte célját.
Ahhoz, hogy egy mégnagyobb hatást érjen el, Life Care a hírességek támogatását kéri a vegyszerek elleni harcban, olyan személyek pártfogásával, mint Calin Botezatu vagy Mihaela Radulescu, akik igazi véleményformálók.
Az elért siker megkoronázására és az ezen idoszak alatt folytatott hazai oktató kampányoknak köszönhetoen, a 2008-as év végén a sajtó egyhangúan kijelentette, hogy : a Life Care a BIO név Romániában.
Az állítást a vállalat adatai is alátámasztják: 75%-os részesedés a piacon és egy 10 millió eurós éves forgalom a 2008-as évben.