A TE Life Care üzleted Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

A TE Life Care üzleted

 

 

• Kommunikatív vagy és szeretnél hozzájárulni egy egészségesebb, virágzóbb és boldogabb közösséghez?

• Folyamatosan népszerűsíted azokat a praktikai módszereket, amelyekkel a te életed és a körülötted lévők élete jobbá válhat?

• Szeretsz egy olyan csapatban dolgozni, amely komolyan dolgozik azon, hogy mindenki fejlődjön és  elérje a pénzügyi biztonságot és függetlenséget?

 

Akkor meghívunk, hogy csinálj üzletet a szenvedélyedből!

 

Egy olyan üzletet, amely túlmutat a klasszikus jelentésen, amely egy igazi "MOZGÓSÍTÁS A BOLDOGSÁG IRÁNYÁBA'' . Egy olyan út, amely inspirálni fog a következők felé:

 

• a személyes, igazi boldogság felfedezése

• annak megosztása a családdal, a barátokkal és a közösséggel

• a tevékenység közben sikeres emberré válás

 

Mindannyian tudjuk, hogy a boldogság átragad másokra is, vonzza a valódi emberi értékeket és igazi értelmet ad az életnek.

A jó hír, hogy egyetlen egy EMBER is elegendő ahhoz, hogy egy boldogság-áradatot elindítson.

És ez az ember akár TE is lehetsz!

 

  Létrehoztunk egy olyan közösséget , amelynek olyanok a tagjai, akik készek segíteni téged abban, hogy megtaláld a saját boldogság-receptedet, harmonikusan ötvözve az élet 7 legfontosabb területét: „Egészség és immunitás”, „Fogyás és méregtelenítés”, „Táplálkozás és sport”, „Szépség és ápolás”, „Pénz és vállalkozás”, „Tanulás és fejlődés”, „A ház ápolása”.

 

Élj a boldogsághoz való jogoddal és válj boldogság-katalizátorrá mások életében!

 

Gyere a közösségünkbe, nyitott karokkal várunk téged, hiszen az igazi boldogság abból az érzésből fakad, hogy boldogságot adhatsz a körülötted lévőknek.

 

Íme egy összefoglaló azokról az előnyökről, amelyek rád várnak akkor, ha belépsz a Life Care közösségbe!

 

1. Sikerterv nagyvonalú jövedelemmel a disztribúciós csapatból (Igazgató = havi 1200 euró, Rubin Igazgató = havi 2000 euró, Gyémánt Igazgató = havi 4000 euró stb.)

2. 50%-ig terjedő kedvezmények azon 500 termékre, amelyek a jobb életet segítik elő.

3. Az ösztönző programokhoz való hozzáférés (Gyors Start Program, cash pénznyeremények az új képesítési szintek elérésekor – 1000-20.000 euró közötti összegben, külföldi utazások – Gold Plus, exotikus utazások – Diamond Plus.

4. Személyes és szakmai oktatási platform, a legjobb szakértőkkel ezen a területen

5. Modern munkaeszközök (virtuális iroda, mobil app, mikrohonlap, bemutató anyagok stb.)

6. Hozzáférés egy támogató szellemű és állandóan növekvő közösséghez (olyan partnerek által szervezett képzések és események, akik már elérték a sikert)

7. Az elért eredmények nyilvános elismerése, eseményeken és kiadványokban

 

Ezt a network marketing közösségi platformot NEKED hoztuk létre:

• Hogy tanulhass a sikeres vállalkozóktól, akik napi szinten, minden rizikó nélkül tevékenykednek és önálló vállalkozást építenek.

• Hogy kiváló eszközökkel legyél ellátva, amelyek segítenek majd megosztani a boldogságot és maximalizálni az egyes ügyfeleknek a hálózatba történő behozása után járó előnyöket. Mind a direkt, mind az indirekt ügyfelek után.

 

Nincs korlátja annak a pénznek, amelyet a szenvedélyed révén kereshetsz és nincs korlát azon emberek számát illetően sem, akik általad boldogabbá válhatnak.

 

Ez a valódi lehetőség, hogy megváltoztassuk a világot: egyetlen embert megváltoztatása, egy adott pillanatban, és az ő saját sikerének elérése, egy olyan üzletben, amely a lélektől lélekig modellen alapul! Légy te a változás, légy igazi katalizátora a boldogságnak.

 

Kezdd el a te Life Care üzleted, a lélektől lélekig boldogságról és a sikerről szóló üzletet.

 

És mivel nem lehet boldogságot vásárolni... a regisztráció, az alapképzés és terméktesztelés INGYENES :)