Exemple de succes! Oameni ca tine... rezultate remarcabile! Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos

Nela si Romeo Turculet

Ocupatie: Economist; Nivel de calificare: Ambassador Director

Ne-am dorit un stil de viata mai bun si mai prosper pentru noi si cei doi copii ai nostri, visuri aparent prea mari pentru un oras mic precum Petrosani. Am reusit prin multa determinare, munca si perseverenta sa ne atingem obiectivul in mai putin de 1 an de zile.

Olentina Tarnau

Ocupatie: Cadru medical; Nivel de calificare: Founder Diamond Director

Am inceput afacerea Life Care pentru a ma dezvolta personal si profesional si pentru a lasa copiilor mei o afacere si un venit pe care sa poata conta. Mi-am depasit obiectivul in mai putin de 2 ani. 

Marta Meleg
Ocupatie: Cadru medical; Nivel de calificare: Diamond Director  

Sa ai curaj sa faci o schimbare atunci cand toti din jurul tau sunt de alta parere, pentru ceva in care vezi viitorul, ca sa lasi ceva in urma ta, de care sa fie mandri si copiii tai... A fost cea mai buna decizie pe care am luat-o dupa 30 de ani de lucru in domeniul medical, pe care l-am iubit si il iubesc atat de mult. Sa gasim curajul sa ne adaptam si sa gasim locul potrivit pentru fiecare etapa a vietii pe care o parcurgem si sa fim oameni de folos, daruind! 

Romelia si Florin Muresan

Ocupatie: Economist; Nivel de calificare: Diamond Director

Am fost atrasi de misiunea si valorile Life Care, apoi ajutand oamenii sa isi indeplineasca visele am obtinut independenta financiara in chiar primul an.

Edit Kaszane Szaszi

Ocupatie: cadru didactic; Nivel calificare: Diamond Director

Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe Fondatorii acestui business, pe directorul general, pe toti angajatii si partenerii Life Care! Suntem pregatiti sa-i ajutam pe cei care vor sa isi implineasca visele! imi doresc ca impreuna sa cucerim intreaga Europa! „Orice ti-ai dori de la viata, trebuie sa le dai mai intai altora. Daca vrei prieteni adevarati, trebuie sa devii mai intai un prieten adevarat. Daca vrei sa recoltezi binecuvantari in viata ta, seamana semintele binecuvantarilor in viata altora!” (Elizabeth Jane Howard)

Melinda Lazar

Ocupatie: Cadru didactic; Nivel de calificare: Founder Diamond Director

Fiecare zi e mai frumoasa alaturi de Life Care! Chiar de la  primul produs folosit am simtit ca m-a cucerit. Experienta mi-a aratat sa am incredere in companie si in produse. Life Care este o entitate sigura in viata mea. Ce câstigam? Posibilitatea de a avea grija de sanatatea noastra, un venit suplimentar, prieteni adevarati, iubire si multe zâmbete. E o bucurie sa contribui la crearea unui lucru bun. Visul meu: in 5 ani Life Care sa ajunga in casa fiecarei familii din Ungaria!

Adimona & Mihai Bucica 

Ocupatie: Terapeut Biofeedback, Economist, Direct Sales Global Leader

Nivel de calificare: Diamond Director

Povestea noastra Life Care e simpla: aici ne-am cunoscut si aici a venit pe lume copilul nostru, iar pana acum suntem singura familie de Diamant care s-a format din 2 povesti diferite! Aici am decis sa lucram împreuna, ca un întreg, simtind înca de la început ca vom putea obtine obiectivele personale pe care ni le dorim! Suntem recunoscatori ca într-o companie 100% romaneasca, în 2018, chiar de sarbatoarea Centenarului, am realizat asa cum am planificat: obiectivul nostru, calificarea de Diamond Director!

Irina si Valentin Vlad

Ocupatie: Inginer; Nivel de calificare: Diamond Director

In septembrie 2006 am cunoscut produsele Life Care, le-am consumat, ne-au placut si am avut un vis. Viata noastra s-a schimbat cand am trecut de la consumator la antreprenor, intelegand ca aceasta este afacerea viitorului. Ce altii nu au reusit intr-o viata, noi am reusit alaturi de Life care in numai 2 ani: masina pe care ne-o doream, casa visurilor noastre si un venit constant pe care sa ne bazam. 

Dr. Sahinné Kása Erzsébet

Ocupatie: Cadru medical; Nivel de calificare: Diamond Director  

Este un sentiment minunat sa apartii unei comunitati de oameni fericiti. Ca si pregatire sunt specializata in domeniul sanatatii, avand 4 diplome in acest sens. inca din copilarie, scopul meu a fost sa-i ajut pe ceilalti. La Life Care avem toate instrumentele pentru a ne proteja sanatatea si a ne dezvolta afacerea. Aici ne putem construi viata visurilor noastre! Tot ceea ce  ne dorim se poate realiza. Tocmai de aceea impreuna cu echipa mea fantastica avem planuri si obiective marete.

Adela Nuta

Ocupatie: Economist; Nivel de calificare: Founder Diamond Director

Colaborarea mea cu Life Care a inceput in martie 2019 si pot spune ca este firma care schimba vieti intr-o lume in care timpul este pretios. Am intalnit aceasta oportunitate de afacere in care m-am regasit si va spun ca este cea mai tare companie si afacere din lume! Acest business mi-a adus ca beneficii un venit suplimentar substantial, libertate sa imi petrec timp mai mult cu familia, sunt propriul meu sef, independenta financiara, vacante in strainatate si alte surprize...Tot ce facem aici, facem din suflet, cu suflet pentru a oferi si altora ce am gasit noi. „Toti oamenii care au reusit au avut un vis pe care l-au urmat pana la capat!”

Carmen Diana Sima

Ocupatie: Economist; Nivel de calificare: Diamond Director  

Fiecare dintre noi a inceput din acel punct zero, depinde de noi ce facem pe parcursul calatoriei... eu am decis sa ajut cat mai multe persoane sa ajunga la stabilitate si independenta financiara si acest nivel de calificare e doar un alt pas in calatoria mea. Life Care e o companie care ofera atat de multe beneficii incat, de multe ori, ma intreb cum de nu e toata lumea aici... produse de calitate, preturi foarte bune si un plan de recompersare unic si foarte motivant. Ganditi pozitiv, actionati in directia corecta si lucurile bune o sa inceapa sa se concretizeze.

Loredana Sut

Ocupatie: economist; Nivel calificare: Diamond Director

Am ales sa activez in acest sistem minunat de vanzari directe care mi-a oferit sansa de a avea propria afacere, fara mari investitii si de a ma dezvolta pe plan personal si financiar! Reusita mea se bazeaza pe urmatorul citat: „Castiga cu inima, nu cu mintea; castiga cu emotia, nu cu logica; fa ceea ce faci cu pasiune; nimeni nu-si doreste un sef, dar toata lumea isi doreste un lider”.

Gabriela Dinca si Gabriel Toderas

Ocupatie: Freelancer; Nivel de calificare: Diamond Director

M-am alaturat comunitații Life Care pentru ca intotdeauna am dorit sa imi depasesc limitele. Asa ca am inceput cu pasi mici si mari sa urc la nivelul de Diamond, in numai 8 luni de la inscriere. Nu pot zice ca a fost usor, am muncit mult sa ajung unde sunt. Ziua in care am fost responsabila si nu am mai cautat scuze este ziua startului care m-a purtat spre succes. Nu lasa pe maine ce poti face azi!