L-Karnitin, Life Care® - Termék kód :7045, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához

Ajánlatunk

L-Karnitin, Life Care® - Termék kód :7045

L-Karnitin, Life Care®
Akár  56% KEDVEZMÉNY a 2-ik Life Care

gyors zsírégetés

csökkenti a fáradtságot

serkenti az izomrendszer működését

Katalógus Ár
3270.00 HUF
Következő értéktől leárazva
3290.00 HUF
Nettó mennyiség:
15 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Akár 56% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

Az L-Karnitin, Life Care® egy olyan étrend-kiegészítő, amely hozzájárulhat a zsír energiává való átalakulásához.
Az egészséges szervezet fenntartásának széles spektrumát fedi le, és ajánlott fogyókúráknál, vegetáriánus étrendnél, intenzív fizikai és mentális aktivitású személyeknél, sportolóknak edzés előtt és után, és szívbetegek számára.
A szakértők szerint a karnitin szintje az évek előrehaladásával csökken, így az L-Karnitinnal történő kiegészítés előnyös, mivel csökkenti a fáradtságot és stimulálja az izomrendszer működését.

Elonyök és hatások

Az L-Karnitin ajánlott: >> az energiatermeléshez zsírmolekulákból, amikor a glikogén tartalékok kimerültek a speciális kardio-edzés során
>> a zsírsavak szállításához a mitokondriumokba az energiatermelés érdekében
>> az intenzív fizikai és mentális aktivitást végző embereknek (jelentős pszichofizikai igény)
>> a szigorú és tartós vegetáriánus étrendnél
>> 30-35 évesnél idősebb személyeknek, hogy stimulálja a szívsejtek aktivitását, a metabolikus aktivitást és a májsejt méregtelenítését
>> a cukorbetegek étrendjében, hogy megakadályozzák az egymást követő vaszkuláris és neurológiai szövődményeket
>> szív- és érrendszeri betegségeknél, diszlipidémia és atherosclerosis esetén
>> az astenospermia miatti férfi meddőség esetén (csökkent spermiummozgás)

Használati utasitás

1-2 kapszula/nap. 16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Fénytől távol tárolandó, hűvös száraz helyen. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Fogyasszuk a tartályon jelzett, ajánlott időpontig. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

Összetevok

30 kapszulás doboz. Egy kapszula következendőket tartalmazza: Aktiv összetevők: L-Karnitin 400 mg*. Más összetevők: zselatin kapszula 95 mg*. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. *- az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10%.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22236/2019

Elvárások és tanácsok

Nem tesztelik állatokon
Fogyasztás előtt konzultáljon orvossal ha terhes vagy szoptató nőről van szó, vagy olyan személyről aki érzékeny a termék bármely alkotóelemére

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  REGŐS KÁROLY  rá 04.04.2019
    • Megörültem mikor a termék megjelent a webáruházban, elolvastam a hatását és már abban a pillanatban meg is rendeltem. Napi 2 kapszulát szedtem és két - három nap elteltével éreztem, hogy a hangulatom a mozgásom és az energiám is megnőtt. Három hét alatt a sulyom is csökkent 3 kg-val aminek örülök mivel van egy kis túlsúlyom. Most kezdtem a 2-dik dobozt nagyon jól érzem magam,mintha fiatalodnék, elkezdet az alakom formálódni pedig nem tornázom, diétázok csak a megszokott napi mozgást végzem. Számomra bizonyított a termék csak ajánlani tudom!