Kvercetin Plusz C-Vitamin, Life Care® - Termék kód :7072, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Kvercetin Plusz C-Vitamin, Life Care® - Termék kód :7072

Kvercetin Plusz C-Vitamin, Life Care®
Kvercetin Plusz C-Vitamin, Life Care® - Kód 7072 Life Care

fenntartja az immunrendszer normális működését

csökkentheti a szervezet kórokozók iránti érzékenységének

védi a testet az oxidatív stressztől

Katalógus Ár
5189.99 HUF
Következő értéktől leárazva
6290.00 HUF
Nettó mennyiség:
20.25 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A kvercetin egy olyan bioflavonoid, amely sok zöldségben, gyümölcsben és virágban is megtalálható. Ez az antioxidáns nagyon fontos a szervezet egészsége szempontjából, hiszen támogatja a szabadgyökök mennyiségének csökkenését és a zsír oxidációját. Rengeteg kvercetin van a kapribogyóban, a vöröshagymában, a retekben és az almában, de a legtöbb kvercetint a lilahagyma tartalmazza. Egészen pontosan a gyökere és a külső levelei.
A Kvercetin Plusz C-Vitamin, Life Care® étrend-kiegészítő 500 mg lilahagymahéjból kivont kvercetint és 50 mg C-vitamint tartalmaz.

Elonyök és hatások

Milyen előnyei ismertek a kvercetinnek és a C-vitaminnak?

A kvercetin 100%-ban természetes étrend-kiegészítő, és ezekben az esetekben ajánlott:
>> az immunrendszer, a légzőszervek és a szív- és érrendszer egészségének megőrzése;
>> az oxidatív stressz csökkentése;
>> a gyulladás és az allergiás reakciók csökkentése (különösen a légzőrendszer területén);

A C-vitamin az egyik legfontosabb vitamin, amelyre a szervezetnek szüksége van:
>> támogatja az immunrendszert;
>> segít a megfázás és az influenza tüneteinek megelőzésében és enyhítésében;
>> védi a szervezetet az oxidatív stressztől;

Kvercetin Plusz C-Vitamin, Life Care® fenntartja az immunrendszer normális működését és az energia-anyagcserét, csökkentheti a szervezet kórokozók iránti érzékenységének tüneteit és védi a testet az oxidatív stressztől és a szabad gyököktől.

Használati utasitás

Használati mód: 1 kapszula/ nap étkezés előtt, csak 16 éves kortól. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tartsa távol a fénytől és tartsa hűvös, száraz helyen. A normális étrend nem pótolható ennek az étrend-kiegészítőnek a használatával. Fogyassza a csomagoláson feltüntetett időszak végéig. Tartsa ezt az étrend-kiegészítőt kisgyermekektől elzárva.

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz. Egy kapszula a következőket tartalmazza: 500 mg Quercetin*, C Vitamin (aszkorbin sav) 50 mg – 62,5% az NRV, cellulóz 30 mg. Más összetevők: a kapszula cellulózból 95 mg. Az összetevők közötti eltérés +/- 10%. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10 %.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 24967/2020

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  TÓTHNÉ FEDOR LLDIKÓ  rá 07.03.2023
  • Nagyon gyorsan segitett megfázasos tüneteimen. Két nap alatt helyre is hozott. De azért tovább szedtem a javasolt ideig.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  TÁLAS ALEXANDRA  rá 05.03.2023
  • Èn a quercetin Plusz Vitamin C termèket többször is megrendeltem és fogyasztottam. A vèlemènyem az, hogy jó hatással van a szervezetemre. Ezèrt többször is meg fogom rendelni. Csak ajánlani tudom másoknak is. Feltölti a szervezetet energiával.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  MOLNÁR LÁSZLÓNÉ  rá 02.03.2023
  • Egyik kedvenc Life Care termékem a Kvercetin Plusz C vitamin! A családban és már több ismerősömnél is bebizonyította jótékony hatását! Idén télen tombolt az influenza sajnos. Én magam is, de akinek ajánlottam, azok is arról számoltak be, hogy gyorsan és szövődmények nélkül gyógyultak! Aki pedig időben elkezdte szedni, bele sem esett! Ez a kapszula ugyanis jól küzd a kórokozókkal és erősíti az immunrendszert, tehát véd a betegségek ellen. Segíti a légzőszerveket és védi az arcüreget a gyulladástól. Kiváló, bátran ajánlható szer!
  • 4. A véleményt hozzáadta:  BAGOLY IZABELLA  rá 27.02.2023
  • Lányomnak rendeltem. Ő óvónőként dolgozik. Mióta ezt szedi sokkal energikusabb is és sokkal ellenállóbb mindenféle "ovis" betegséggel szemben. Ebben az influenzás időszakban meg kimondottan jót tesz neki.
  • 5. A véleményt hozzáadta:  MELINDA NAGYPÁL  rá 07.02.2023
  • Nagy kedvenc termék ez is. Nem igen vagyok beteg hála ezért is a termékekért. Viszont nem régiben én is beleestem ebbe a vírusos nyavajába s a Házi patikámban általában van ebből a készítményből is. Reggel éreztem, hogy valami nem okés s vettem is be 2 szemet a Quercetin Plusból majd du ezt megismételtem. Másnap reggel is s délután már éreztem a jótékony hatását. Szívből ajánlom ezt a nagyszerű terméket!
  • 6. A véleményt hozzáadta:  VÁRDAI NIKOLETT  rá 05.02.2023
  • Egyik kedvenc termékünk a családban! Nagyon jó a téli időszakban a megelőzésre. Bármilyen megfázás vagy egyéb baci kerülget rögtön ő kerül elő a gyógyszeres dobozból. Ebben a szezonban nem is voltunk komolyabban betegek, mert ősz óta már az életünk része a Life Care! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
  • 7. A véleményt hozzáadta:  PUSKÁS LÁSZLÓ  rá 08.01.2021
  • Amikor elkezdtem szedni, a cél a megelőzés volt. Mint kiderült, már bújkált bennem influenzaszerű megbetegedés. 2 nap alatt lement a folyamat, ami máskor, vagy másoknál 8-10 napig tartott. A tüneteim is enyhébbek voltak, mint ami egy ilyen betegségnél mgszokott. A családom többi tagjánál sikerült megelőzni bajt, ők időben kezdték el szedni. Kiváló termék! Köszönöm!